Tóth Gabi rég volt ilyen szexi - Nincs más rajta, csak egy fehér ing
Tóth Gabi rég vett részt ennyire dögös fotózáson.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Gabi 2019. december 3-án adott életet kislányának. Hannaróza Mária azóta is a szeme fénye. Tavaly áprilisban tudatta, hogy Krausz Gáborral első gyermeküket várják. Ekkor még nem volt túl a kritikus harmadik hónapon, de nem akarta tovább titkolni, miért mondta le a komoly fizikai terheléssel és zajjal járó koncerteket. 

Gyermeke születése óta az anyaságra koncentrált, igaz, a tavaszi karantén idején, ha akart volna, akkor sem tud színpadra állni. 

Tóth Gabi szexi fotója

A nyáron volt néhány fellépése, vett részt raktárkoncerten is, október 31-én pedig a TV2 Dancing whit the Stars című műsorában tért vissza a képernyőre nagyon dögös külsővel, a Sztárban Sztár november 10-i döntőjében pedig Szabó Ádámmal duettezett. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kiugrottam a boltba a tápszerér’🤡🤷🏼‍♀️✨ Foto @evucsu

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

A 32 éves sztár tegnap ismét megmutatta, mennyire szexi tud lenni: egy fotózáson vett részt, ahol az egyik alkalommal úgy állt a kamera elé, hogy mindössze egy fehér inget és egy fekete kalapot viselt. 

A kommentelők nem győzték dicsérni a felvételt, szerintük nagyon dögös a képen, emellett az a kevés ruhadarab, amit viselt, egyből elnyerte a követői tetszését.  

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Csodás fotózáson jártam ma🤤😘#hamarosan☺️

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

"Még mindig egy sexy magyar Istennő vagy a szerethető fajtából..."

"Ú, gyönyörű vagy Gabi! Honnan van ez a kalap? Pont ilyet szeretnék!"

"Úúúú, honnan van az ing? Pont ilyet keresek!"

Sztárok smink nélkül és kifestve

Tóth Gabi egy smink nélküli fotóval mutatta meg, hogyan néz ki smink nélkül, kora reggel. A kommentelők azt írták, nagyon szép, nincs szüksége festékre. Képes összeállításunkban megnézheted azokat a hazai sztárokat, akiket legtöbbször erőteljes sminkben látunk, pedig anélkül nyugodtan posztolhatnának több fotót. 

Ezt is szeretjük