Tóth Gabi és Krausz Gábor első saját otthona: az erkélyről virágzó fákra látnak rá

Tóth Gabi rengeteget stresszel első saját otthonuk miatt: a felújítás és költözés idegőrlő.

toth-gabi-krausz-gabor-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Gabi először december elején mesélt arról, hogy férjével, Krausz Gáborral és kislányukkal, Hannaróza Marikával maguk mögött hagyják Budapestet. 

A sztárpár úgy döntött, vidéken szeretnének élni, ahol az ismerőseik nagy része is él, továbbá az énekesnő azt is elárulta, hogy új otthonukban két-három éven belül egy kis testvért is szeretnének gyermeküknek. 

Tóth Gabi otthona

Mostanra az is kiderült, hogy a sztárséf és az énekesnő Szentendrén talált rá arra a kertes házra, ahova beköltöznek. A húsvéti tojásokat már itt szeretné festeni. 

"Hello Szomszéd" - írta Krausz Gábor az Instagramján, ahol a Séfek séféből ismert Vomberg Frigyessel fotózkodott az erkélyükön. 

Ugyancsak az erkélyről Tóth Gabi is megosztott egy képet: rózsaszínen virágzó fákra lát rá, a család.hu oldalon vezetett blogjában pedig azt is elárulta, hogy megvették a férjével életük első, közös otthonát. Most érzi igazán, hogy felnőtt. Pedig 16 évesen már önálló életet élt, miután a Megasztár második évadában országos hírnévre tett szert, és Veszprém megyéből a fővárosba költözött. A felnőttlétet azonban most tapasztalja meg igazán, miután hitelt vettek fel, vettek egy házat, és belefogtak a felújításba. 

„Mi alakítjuk, rendezgetjük, bár még inkább abban a fázisban van, hogy bontjuk atomjaira, hogy azután újra összerakhassuk. Őszintén nem látom még, hogy ebből az állapotból hogyan lesz pár hét múlva költözés, de muszáj, hogy legyen. Úgyhogy, ha más nem, még a földön alszunk majd és lavórban fürdünk, de ott leszünk együtt, és ezzel egy gyermekkori álmom válik valóra” - írja. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Most beszélt először arról a nagy nyilvánosság előtt, hogy hetekkel ezelőtt felborult az életük - leginkább az övé, ugyanis Krausz Gábor a TV2 gasztroműsorát, a Séfek séfét forgatja. Rengeteget stresszel azon, a bontás során mi derül még ki, min kell változtatni, mi kerül extra költségbe, miközben a kislányával is foglalkozik, aki a hónap végén megkezdi az óvodát. 

„Ha bárkit megbántottam volna, mert nem vettem komolyan az idegállapotát lakásfelújítás, költözés okán, ezúton is elnézést kérek. Engedélyek, átírások halmazában élek hetek óta, már elhiszem… mindent elhiszek! Sőt, én megspékeltem még egy óvodai beszoktatással tavasz végén, úgyhogy emeltem a tétet."

Nézd meg Rubint Réka és Schobert Norbi szentendrei otthonát!

Mesés panoráma, hatalmas terület, dizájnerbútorok és üvegfalak - ezek jellemzik a sztárpár családi otthonát. Ritkaság, hogy a kamerák átléphetik a pazar ház bejárati ajtaját, hogy a nézők is megcsodálhassák, milyen luxusban élnek.

Ezt is szeretjük