Tóth Gabi smink nélkül - Így vágott vissza az őt kritizálóknak
Tóth Gabi visszavágott azoknak, akik szerint csak sminkben, hasleszorítós bugyiban szabadna kamerák elé állnia.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Gabi és Krausz Gábor is szerepel a TV2 hétfő este indult napi doku-realityjében. A #maradjotthon hétköznap esténként egyszerre kíván informálni, segíteni, szórakoztatni és közösséget építeni. 

A dokumentarista stílusban készülő műsorban a szereplők önmaguk forgatják videónaplóikat, amelyben azt mutatják be, hogyan élik meg a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetet, az önkéntes karantént, a munka nélkül maradást. 

Tóth Gabi üzent a külsejét kritizálóknak

Az énekesnő és séf férje, kit a Séfek Séfe című gasztro-tehetségkutatóból is ismerhet a közönség, egyszerre veszítették el munkájukat. A legfontosabb számukra, hogy az idegőrlő helyzetből decemberben született kislányuk, Hannaróza ne érezzen meg semmit, de ezt nem egyszerű kivitelezni. 

Mivel a kereskedelmi csatorna doku-realityje a benne szereplők hétköznapjait mutatja be, azt az arcukat láthatják a nézők is, amit a családjuknak mutatnak: smink nélkül, melegítőben. Tóth Gabi az Instagram-oldalán üzent azoknak, akik szerint sztárként jobban oda kellett volna figyelnie arra, hogyan mutatkozik a kamerák előtt. 

"Úristen! Hallod? Láttad, a Tóth Gabi hogy néz ki? Biztos nem mernék így a tvben megjelenni... nem értem miért nem vesz fel egy hasszorító bugyit, vagy miért nem sminkeli ki magát, ha már bevállalt egy ilyen műsort, mint a @maradjotthontv2??? "Ő egy ismert ember, neki jól kell kinézni, ő ezt vállalta, valaki mondja már meg neki" "Szegény Krausz, pedig milyen jó pasi" "tuti, hogy fullos csajai lehetnének" - idézte a 32 éves sztár az őt kritizálókat. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

“Úristen! Hallod? Láttad a Tóth Gabi hogy néz ki? Biztos nem mernék így a tvben megjelenni... nem értem miért nem vesz fel egy hasszorító bugyit vagy miért nem sminkeli ki magát ha már bevállalt egy ilyen műsort mint a @maradjotthontv2 ??? “ ő egy ismert ember neki jól kell kinézni ő ezt vállalta” valaki mondja már meg neki” “Szegény Krausz pedig milyen jó pasi” “tuti , hogy fullos csajai lehetnének” Pontosan tudom , hogy voltak ilyen reakciók is a tegnapi műsor után! Tudom, hogy vannak akik mély kárörvendéssel fotózgatnak ki képkockákat rólam, hogy aztán továbbküldhessék a barinőjüknek.. A legőszintébb szívvel és elmével mondom: NEM ÉRDEKEL ÉS NEM RAGAD MEG BENNEM EGY PILLANATRA SEM! 🙏🏻 olyan mély lelki fejlődésen mentem keresztül az elmúlt időkben, hogy ezek a felszínen történő önmarcangolások gyökerestül szakadtak ki belőlem! Életemben nem voltam ilyen boldog! Életemben nem szeretett így senki mint az én csodálatos férjem @gabor.krausz 🙏🏻 minden porcikám szeretve van nap mint nap! Amikor tükörbe nézek hálát érzek! Leírhatatlan ez a szabadság amit az elfogadás ereje ad!Minden nőnek aki bizonytalan , vagy bármikor gúny tárgyává vált üzenem, hogy CSODÁLATOSAK VAGYTOK! Én tudom, hogy azok akik kárörvendően csámcsognak egymás között azok nagyon bizonytalanok és elveszettek! Ezért van szüksége ezeknek az embereknek a gúnyra! Mert a te vagy én hiányom erőt ad nekik! Mert ők félnek! Segítsük ezeket az embereket az önazonosság erejével! Nagy szükségük van a kifotózott képkockáinkra nekik🙏🏻❤️ #gyönyörűekvagyunk #őszintehála #testemalelkemtemploma #nőerő

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

Azt írta, nem érdeklik ezek a vélemények, már nem ostorozza önmagát, és az életben nem szerette úgy senki, mint a férje, aki ennek nap mint nap tanúbizonyságát adja. A kárörvendőket sajnálja, mert szerinte bizonytalan, elveszett emberek, akiknek szüksége van a gúnyra. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Sok ismert kommentelő dicsérte a szókimondását és a külsejét is, szerintük smink nélkül is gyönyörű, ne foglalkozzon a féltékeny emberekkel. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Na hogy telt a mai napotok? Nekem pont úgy mint tegnap😁✨😅 #éljenakarantén

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

"Tóth Gabi, tulajdonképpen leírtad azt, amit én nagyon sokszor éreztem anno. Köszönöm!" - Gáspár Bea.

"Gyönyörű vagy Gabi! Szerintem főleg smink nélkül vagy az!" - Solti Berni.

Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya

Tóth Gabi ennivaló fotót posztolt kislányáról, Hannaróza Máriáról. A csöppség, aki április 3-án lesz négy hónapos, oltást kapott, azért tegnap nem volt túl jó kedve, durcás pofiját édesanyja megörökítette, és a közösségi oldalán is posztolta. Képes összeállításunkban megnézheted azt is, milyen Hannaróza huncut mosolya. 

Ezt is szeretjük