Krausz Gábor szívmelengető szerelmi vallomása Tóth Gabinak: mindenki elérzékenyül rajta

Megható, Krausz Gábor hogyan vallott szerelmet Tóth Gabinak a harmadik évfordulójukon.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Krausz Gábor és Tóth Gabi Valentin-nap ünneplik a harmadik évfordulójukat: 2018. február 13-án randiztak először. Azért nem a szerelmesek napján találkoztak, mert a férfi tartott attól, hogy ha lefotózzák őket, máris az újságok címlapjára kerülnek. 

A sztárséf nagyon megható posztban emlékezett meg erről, és vallomása mindenkinek könnyeket csal a szemébe. 

Tóth Gabi és Krausz Gábor megismerkedése

"Ha valaki nekem azt mondja 2018. február 13-án, hogy a Nő, akivel éppen ma este fogok először randizni, 2021-ben már a feleségem lesz, megáld egy gyönyörű kislánnyal, és egy pandémia kellős közepén leszünk bezárva egy éve, minden boldog pillanattal és nehézséggel küzdve..... na én annak az embernek azt mondtam volna: Hol írjam alá haver? Csapj bele!

Egy pillanatra sem bántam meg, hogy elhívtalak, nem csinálnék semmit sem máshogy, köszönök minden napot és imádkozom, hogy a következő, 2120-as Világjárványt is együtt töltsük, ugyanolyan szerelemben, mint ezt. Boldog Évfordulót Szerelmem" - írta Krausz Gábor az Instagram-oldalán. 

Tóth Gabi a csalad.hu oldalon vezetett blogjában írt az első randijukról, ami, állítja, olyan csodálatos volt, ahogy a nagykönyvben van megírva. Többek között azt is bevallotta, hogy Krausz Gáborral randizott életében először, ő volt az első férfi, aki udvarolt neki, a korábbi szerelmeit ugyanis vagy egy baráti társaságban ismerte meg, vagy munkakapcsolatból lett szerelem, de ismeretlennel nem ment találkára.

A cikk az ajánló után folytatódik

Annyira izgult, mintha 16 éves lett volna, rengeteg ruhát felpróbált, majdnem lemondta a találkozót, az édesanyja beszélte rá, hogy elmenjen, de még a taxiban ülve is megfordult a fejében, hogy visszafordul. Amikor azonban megérkezett, és meglátta Krausz Gábort, minden izgalma elszállt. 

"Én úgy emlékszem a bárban töltött órákra, mint életem egyik legszebb emlékére. 4 órát beszélgettünk és Gábor mindent elmondott magáról, illetve a korábbi életéről. Kendőzetlenül őszinte volt, és ezt (is) nagyon szimpatikusnak találtam benne. Persze amikor mostanában a fejéhez vágom, hogy bezzeg akkor milyen sokat beszélgettünk, akkor csípőből visszavágja, hogy mit sír a szám, akkor elmondott mindent, osszam befele! Köszi…."

Ahogy a 33 éves sztárnak korábban nem volt igazi randija, úgy Krausz Gábor is sok mindenben kezdőnek számított: Tóth Gabi előtt nem volt tartós kapcsolata, nem élt még együtt senkivel. Zárkózott emberként nehezen nyílik meg másoknak, az énekesnőt is csak szép lassan engedte magához közel. Az első együtt töltött évükben rengeteg közös élményt szereztek, sokat utazgattak Európában, mintha tudták volna, hogy erre egy darabig nem lesz lehetőségük.  

Magyar sztárok, akik több mint 20 éve házasok

Istenes László több mint két évtizeddel ezelőtt megismerte Katát, a nő hamar eloszlatta a kétségeit. 2000. július 15-én házasodtak össze, ugyanebben az évben megszületett Franciska lányuk, 2006-ban pedig Benedek fiuk. Képes összeállításunkban nem csak a Mokka műsorvezetőjét és feleségét láthatod: összegyűjtöttünk olyan hazai sztárokat, akik már több mint húsz éve élnek boldog házasságban. 

Ezt is szeretjük