"Vagy rámegy erre a házasságunk, vagy megerősödik" - Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolata rengeteget változott
Tóth Gabi férje, Krausz Gábor őszintén vallott az elmúlt időszak megpróbáltatásairól.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A koronavírus-járvány kitörése nemcsak a mindennapjainkat alakította át, hanem jó néhány párkapcsolatot is megtépázott. Az állandó összezártság akarva-akaratlanul a viták forrása lehet. Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor házasságára is hatással volt az elmúlt időszak.

Az énekesnő és a sztárséf 2018-ban lobbantak szerelemre egymás iránt. A kapcsolatuk sebes léptekben haladt előre, 2019 áprilisában megtörtént az eljegyzés, majd még abban a hónapban bejelentették, első gyermeküket várják. 

Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága sokat változott

Hannaróza érkezésekor már férj és feleség voltak. A csöppség 2019 decemberében jött a világra, ám szülei alig tudtak belerázódni abba, milyen az élet egy újszülöttel, a sors nem várt akadályt gördített eléjük: kitört a pandémia. 

- Amikor eldőlt, hogy hosszú hónapokig otthon kell maradnunk, tudtuk, hogy csak két opciónk van: vagy rámegy erre a házasságunk, vagy megerősödik. Megbeszéltük, hogy az első nem történhet meg! Egyensúlyba kellett hozni a kapcsolatunkat ebben az új helyzetben is. Egymásra voltunk utalva, és egymásban tartottuk a lelket - mesélte Krausz Gábor a Hot! magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

A világjárvány alaposan keresztülhúzta a számításaikat. Le kellett mondaniuk a kapcsolatuk eleje óta gyűjtögetett összegről, amelyet egy családi ház megvásárlására szántak volna, valamint az addig megszokott pörgős életvitelről is. Mindezek ellenére a jóképű séf egy percig sem bánja, hogy így alakult az elmúlt időszak.

- Nem úgy voltunk beállítva, hogy 0-24-ben gyereket neveljünk, de ezt is megtanultuk! Ha folyamatosan munkával telik az elmúlt időszak, akkor nem láttam volna felnőni a kislányomat, elszalasztom a legfontosabb pillanatokat. Ha nincs a járvány, akkor nem tudtam volna ennyi időt tölteni a családommal. Ezt a köteléket viszont, ami most kialakult, már senki nem veheti el tőlem.

A folytonos együttlét során egymásról és önmagukról is új dolgokat tanultak meg. A sztárpár ma sokkal jobban kezeli az esetleges vitákat, és a köztük lévő kommunikáció is fejlődött.

- Én inkább zárkózott típus vagyok. Korábban nemigen beszélgettünk, Gabinak szavak nélkül kellett megértenie engem. Ebben sokat fejlődtem! Ő a munkája során rengeteg energiát ad ki magából, most ezeket kaptam töményen. Megtanultam tízig elszámolni, és Gabi is jobban viseli a vitákat. Tudom, mikor kell nyugtatni, és mikor csendben maradni. Amit korábban hisztinek tituláltam a részéről, azt most problémaként értékelem.

Szorosabb lett a kapcsolatunk, és mindketten azt érezzük, hogy ha most nem mentünk szét, akkor soha nem fogunk.

Magyar gasztroguruk és szerelmeik

Azt mondják, "egy férfit a hasán keresztül lehet megfogni". Ám mi van akkor, ha a kiszemeltünk profi szinten mozog a gasztronómia világában? A magyar sztárséfek párjai erre a kérdésre biztosan tudják a választ, hiszen közös fotóikat elnézve tagadhatatlan, mennyire boldogok egymás mellett. 

Ezt is szeretjük