Tóth Gabi belefogyott a stresszbe: ezért adott le 6 kilót

Tóth Gabi napjai azóta telnek folyamatos idegeskedéssel, hogy férjével belefogtak a házvásárlásba és a felújításba.

tóth-gabi-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A házvásárlás és a felújítás korántsem tartozik a legbékésebb tevékenységek közé, hiszen számos dolog adódhat, ami miatt az ember idegeskedhet: Tóth Gabi mindezt a saját bőrén tapasztalta meg, amikor férjével megvásárolták első saját kertes házukat Szentendrén.

Bár sokan azt feltételezik, akiket a tévében látnak, azoknak nincs gondjuk, pláne nem az anyagiakkal, ez nem minden esetben igaz. Krausz Gábor mindezt az Instagramon cáfolta meg, egy korábbi posztjában azt írta, ahhoz, hogy megvegyék álmaik otthonát, ahogy sok más családnak, nekik is hitelre lesz szükségük. 

Tóth Gabi fogyása

Tóth Gabi  csalad.hu oldalra írt blogbejegyzéséből kiderült, felvették a hitelt, megkezdődtek a munkálatok, a húsvétot már új otthonukban ünnepelhetik. Azt is elárulta, az anyagiak és a munkálatok miatt belefogyott a stresszbe, a költözés alatt eddig hat kiló ment le róla.

Ez a kép még nyáron készült róla a Sztárban Sztár leszek! harmadik évadára.
Ez a kép még nyáron készült róla a Sztárban Sztár leszek! harmadik évadára.
Fotó: TV2/Sztárban Sztár leszek!

- Életem első saját otthona, első saját hitele, első ilyen hatalmas felelőssége és első házátalakítása, hamarosan első óvodai beszoktatása… Bevallom, picit betojtam, képes leszek-e végigcsinálni, pláne, hogy a hiedelemmel ellentétben a mi szakmánk azért bizonytalan, de legalábbis ciklikus.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Amikor ebbe belegondolok, gyorsan le is dobok egy kilót. Ennek alapján eddig hatszor gondoltam bele, mert annyit stresszeltem le magamról az elmúlt pár hétben - fogalmazott.

Azt is leírta, főként a nem várt költségek miatt idegeskedik. Mire férje hazaér a Séfek Séfe legújabb évadának forgatásáról, az énekesnő úgy rogy össze, mint egy rongybaba.

- Egész nap stresszelek azon, most éppen mi derült ki a bontás során, ami előre nem volt látható, és ezáltal extra, nem kalkulált költséggel jár.

Nézd meg Liptai Claudia fogyását!

A feszített munkatempó és némi odafigyelés nyomot hagyott Liptai Claudia külsején: tíz kilót fogyott az elmúlt időszakban.

Cover-fotó: TV2/Sztárban Sztár leszek!

Ezt is szeretjük