Tóth Gabi és kislánya tüneményesen szenderültek álomra: összebújtak Hannarózával
Tóth Gabi megmutatta az Instagramon, hogy fest náluk a délutáni szundi.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Gabi életében fontos fejezet kezdődött 2019 decemberében, ekkor hozta világra kislányát, Hannarózát. Az énekesnő és férje, Krausz Gábor a kezdetekben bátran posztoltak a cseperedő csöppségről, ám tavaly júliusban komoly döntésre jutottak. Elhatározták, hogy nem mutatják meg többé gyermeküket az Instagramon, és korábbi képeit is letörölték.

A rádiócsendet Hannaróza első születésnapja törte meg, fél év után ekkor láthattuk először újra. Azóta is csak elvétve töltenek fel róla friss felvételeket a szülei, amelyeket kizárólag hátulról készítenek, hogy az arca rejtve maradjon a kíváncsi szemek elől.

Tóth Gabi és Hannaróza így alszanak együtt

Az énekesnő legutóbb egy tündéri fotóval illusztrálta, milyen jó ízűen tudnak álomba merülni együtt: kislánya épp a hátán fekszik, miközben mindketten édesen szunyókálnak. 

Habár sokan elolvadtak a tüneményes fénykép láttán, voltak olyan hozzászólók, akiknek szemet szúrt, hogy kedvencük milyen felvezető szöveggel tette közzé azt.

„Jó éjt #délutánialvásvolt #nyuginemígyalszunkéjszaka #kaplevegőt” - írta ki hashtagek formájában az oldalán.

Egy páran nem értették, miért van szükség a szabadkozásra, hiszen semmi kivetnivalót nem láttak abban, ahogyan elaludtak csemetéjével.

"Drága Gabi. Ez őrület, hogy minden sz@rért magyarázkodnod kell. Nem, nem fullad meg a gyerek, nem,nem alszotok mindig így. Őrület. Én ezt a nyomást nem bírnám" - jegyezte meg az egyik kommentelő.

Olyanok is akadtak, akiknek saját emlékeit elevenítette fel ez a pár sor.

„Durva, hogy oda kell írni, hogy kap levegőt. Amikor még kendőben hordoztam, a nénik mindig megkérdezték, nem fullad-e meg. Amikor kevésbé udvarias állapotomban találtak meg, azt feleltem, hogy igen, ilyen trükkös módját választottam a gyerekem megölésére…„ - mesélte az egyik követője.

Kiss Ramóna kisfia

Azt mondják, a mosolynak ereje van. Ha meglátunk egy vigyorgó gyerkőcöt, máris jobb kedvre derülünk. Kiss Ramóna kisfiának szája mindig fülig ér. Ha végignézegetjük a Noéról készült képeket, biztosan ránk ragad a boldogsága. Képes összeállításunkban mutatjuk legédesebb fotóit.

Ezt is szeretjük