Tóth Gabi testhezálló szerkóban mutatta meg, mennyire dögös: bomba alakját dicsérik
Tóth Gabi a Sztárban Sztár leszek! második évadában szexi ruhákba bújik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Április vége felé derült ki, hogy a TV2 2019 ősze után 2021-ben ismét műsorra tűzi a Sztárban Sztár leszek! című zenés show-műsorát, de két zsűritagot lecserélt a csatorna. 

A zsűrit az első évadban a Sztárban Sztár négy korábbi versenyzője alkotta: Bereczki Zoltán (2013-as győztes), Horváth Tamás (2017-es győztes), Tóth Gabi (2015-ös döntős) és Pápai Joci (2017-es döntős), akik nemcsak zsűritagok, de egyben mesterek is voltak. Idén Tóth Gabi és Pápai Joci mellett Köllő Babett és Majka foglal majd helyet.

Tóth Gabi dögös ruhákban

Tóth Gabi a Sztárban Sztár leszek! első évadában várandós kismamaként vett részt. Hogy a terhessége utolsó hónapjában maximálisan a születendő gyermekére tudjon koncentrálni, az utolsó két adásban, a november 17-i elődöntőben és a november 24-i döntőben a nővére, Tóth Vera vette át a helyét. Kislánya, Hannaróza Mária 2019. december 3-án jött világra.

A cikk az ajánló után folytatódik

A műsor forgatási munkálatai már megkezdődtek, a 33 éves sztár a második évadban olyan külsővel áll kamerák elé, ahogy azt tőle megszokhattuk: extravagáns, dögös ruhákban. Amikor június 12-én kiposztolta, hogy egy fekete, testhezálló, láncokkal díszített szerelésben forgat, agyondicsérték, milyen bombázó.

"Valamiért a Tina Turner ugrik be rólad. Neki voltak ilyen jó virgácsai, és a hangotok is brutál!" 

"Az alak, a szerkó és a kiállás az bomba!" - olvasható a hozzászólások között. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szexi ruhákban tért vissza Tóth Gabi.

Ezt is szeretjük