Tóth Gabi barna hajra váltott: a műsorvezető sem hagyta szó nélkül az új frizuráját
Tóth Gabin sok frizurát láthattunk már pályafutása során, azonban 2018 óta nem váltott a szőkéről, most újra más színt kért a fodrászától.

tóth-gabi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2004 őszén a Megasztár második évadában ismerte meg a nagyközönség Tóth Gabit. 16 évesen tapolcai lányként próbált szerencsét a tehetségkutatóban, miután nővére, Tóth Vera az első szezon győztese lett. Azóta rengeteg dolog változott az életében: felnőtt nő lett, férjhez ment, és édesanyává vált.

Egy dolog mégis állandó maradt. A tehetségkutató óta a rivaldafényben éli az életét. Pályafutása kezdete óta rengeteg frizura- és stílusváltáson van túl. A kezdetekben hosszú, barna hajjal lépett színpadra, majd volt rockerkorszaka, láthattuk derékig érő, sötét tincsekkel, és a pár centis hajat is bevállalta.

Tóth Gabi barna hajra váltott

2018 óta viszont nem láthattunk tőle drámai átalakulást: maradt a platinaszőke tincseknél, pusztán annyiban változott meg a fizimiskája, hogy elkezdte megnöveszteni a frizuráját. A rajongói már-már biztosra vették, ez lesz a végleges árnyalat, ám az énekesnő most elérkezettnek látta az időt az újításra: sötétbarna színt kért a fodrászától.

A TV2 reggeli műsorában, a Mokkában mutatta meg először az új frizurát. Az adás házigazdája, Pachmann Péter nem bírta megállni, hogy ne tegyen megjegyzést rá. Imádta a gesztenyebarna színt az énekesnőn.

tóth-gabi-mokka
Fotó: TV2/Mokka

- Volt már ilyen barna, a kezdetekben is ilyen hajam volt. Mostanában sokat beszélek arról, hogy visszatértem azokhoz a gyökerekhez, amit hoztam otthonról, ez zeneileg is így van - ecsetelte Tóth Gabi. 

Sztárok rövid hajjal

Nem Wolf Kati az egyetlen magyar sztár, aki úgy döntött, megválik hosszú hajától. Képeken azok a hírességek, akik szintén a rövid frizura mellett tették le a voksukat.

Cover-fotó: TV2/Sztárban Sztár leszek!

Ezt is szeretjük