Hódi Pamela férje beszólt Muri Enikő párjának: a kamerák előtt sem zavartatta magát
Hódi Pamela férje, Tóth Bence és Muri Enikő párja, Tóth Szabi már a Nyerő Páros első napján összezördültek.

hodi-pamela-muri-eniko-parja-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hódi Pamela férje és Muri Enikő párja már a nyerő páros első adásában egymásnak feszült: egyikük sem hagyta, hogy a másik azt érezze, sikerült leuralnia.  

Tóth Szabi, a Sugarloaf sztárja és az egykori focista, Tóth Bence a konyhában más férfiakkal arról beszélgetett, ki hogyan bírja majd a műsor realityvonalát. 

Tóth Bence beszólt Tóth Szabinak

Tóth Bence megjegyezte, hogy az ilyen jellegű műsor nekik új, neki is, és Tóth Szabinak is: utóbbi ugyan sokszor állt közönség előtt, de a tévés szereplés más. 

Csillagszívem, én 30 éve állok színpadon. Szerintem én ehhez már hozzászoktam. 

- De nem a színpadról beszélek! - magyarázkodott Tóth Bence. 

- És nagyjából azóta járok tévéműsorokba is - reflektált a zenész. 

Lotfi Begi megkérdezte, hány éves Tóth Bence, mire azt a választ kapta, hogy 32, így Begi arra jutott, hogy akkor csak kéne ismernie Szabit. 

- Te egyéves voltál, még nem is húzogattad a csattogós lepkét, én akkor már fönt álltam a színpadon - fűzte hozzá a Sugarloaf frontembere. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Ja, én nem tudtam, hogy ez erény vagy valami, hogy valaki idősebb. Csak nem tudtam, hogy voltál már ilyen műsorban, szerepeltél Enikővel - szúrt oda finoman Tóth Bence, mire Tóth Szabi beismerte, hogy ilyen jellegű, párkapcsolati műsorban nem szerepeltek az énekesnővel.  

- Akkor most már érted, mire gondoltam. Jó, hát közönség előtt én is voltam párszor - jegyezte meg a volt focista, aki a kulisszák mögött is elmondta a véleményét Tóth Szabi reakciójáról. 

hodi-pamela-ferje2
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

- Furán reagált nekem erre az egészre. Nem tudtam, hogy neki ekkora tapasztalata van, meg lehet, zavarta, hogy tényleg nem tudtam a munkásságát, amit meg én se tudok, de majd később meg fogom nézni.

De hát nem egy Majka! 

Hódi Pamela plasztikája

A kétgyerekes édesanya még áprilisban műttette meg a keblét, de a beavatkozásról akkor szándékosan nem nyilatkozott. Ez már a harmadik beavatkozása, az elsőre a húszas éveiben, a másodikra első lánya születése után vállalkozott. 

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük