Détár Enikő és párja már az első nap kiesett: a Nyerő Párosban ilyen még nem volt
Détár Enikő és párja, Péter már az első játéknap végén el kellett hogy hagyja a Nyerő Páros villát.

detar-eniko-parja-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Détár Enikővel és párjával olyan történt a Nyerő Párosban, amire még nem volt példa: már az első nap végén kiestek a műsorból. 

A szeptember 19-én hatodik évadával elindult sztárpáros reality vetélkedőben a színésznő és az angoltanár, masszőr Péter anélkül voltak kénytelenek elhagyni a villát, hogy megmutathatták volna, mennyire jól működnek együtt párként. 

Détár Enikő és párja a Nyerő Párosban

Détár Enikő és tíz évvel fiatalabb szerelme, Kiss Péter kilenc éve alkotnak egy párt. A bemutatkozó kisfilmjükben utóbbi elárulta, a színésznő miatta szerepel a Nyerő Párosban, mert neki, Péternek arra volt szüksége, hogy ennyi év távlatából bebizonyíthassa, nem méltatlanul lett az 58 éves sztárja. A férfi a villában arról is beszélt, hogy kéthetes léböjtkúrával készült a megmérettetésre, és 15 kilót fogyott. 

detar-eniko-parja
Fotó: RTL Magyarország

A Nyerő Páros hatodik évada egy újítással indult: a műsorvezető, Sebestyén Balázs közölte a játékosokkal, hogy ezúttal az első kör nem három, hanem négy napig tart, és az első nap nem a fiúk vagy a lányok versenyeznek, hanem rögtön páros feladattal indítanak, és a párok közös játéka a negyedik nap is visszajön. 

A műsor készítői arra voltak kíváncsiak, milyen jól és gyorsan tudnak együttműködni a párok, ha egy repülőútról van szó: csomagolás, a bőröndök akadályokon keresztüli eljuttatása a végcélhoz. Mivel csak a feladatot leggyorsabban teljesítő első három pár nyerte meg a feltett összeget, a villába visszaérkező párok első kérdésként azt tették fel mindegyik visszatérőknek, milyen időt futottak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Détár Enikő és Péter volt az utolsó, akire várniuk kellett. A színésznő a belépésük után csak annyit válaszolt: „Nem percben mérik!”, majd az étkezőasztalhoz kért mindenkit, Péter pedig el-elcsukló hanggal elmondta, mi történt velük.  

detar-eniko-parja-nyero-paros
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

- Próbálom röviden összefoglalni. Nyolc és fél éve megkaptam a csúcsnyereményt, és bejöttem volna bebizonyítani, hogy megérdemlem. Reggel egy buta mozdulattal utánanyúltam valaminek, és elpattant az a köldöksérvem, amivel évek óta semmilyen gondom nem volt, sportoltam, dolgoztam, és ennyi. Egy orvos már műteni küldött, két orvos már előkészült, és saját felelősségre távoztam a kórházból. Immár orvosi papírral a kezünkben azt a közös döntést kellett hoznunk, hogy ez a játék számunkra véget ért.

Szólok, a nyeremény már nálam van, megpróbálok más pályán bizonyítani. 

Détár Enikő annyit mondott a többi párnak, hogy fájó érzés így elköszönni, biztos sírni fog, de nincs semmi baj, érezzék jól magukat. 

- Játsszatok kitartóan, tisztességesen és tényleg győzzön az, aki a legjobban megérdemli! - köszönt el a versenyzőktől.

detar-eniko-parja
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Détár Enikő és Péter a kulisszák mögött már csak nevettek a történteken, pláne azon, hogy az a tervük, miszerint két-három hétig a villában lesznek, füstbe ment, és hova menjenek, ugyanis erre az időre kölcsönadták a színésznő egyik gyermekének az otthonukat. 

- Hova az anyukámba fogunk menni? Annyira szürreális! – kacagott a színésznő. 

A villában lakók sok mindenre számítottak, de erre nem. Mindegyiküket meghatotta Péter vallomása, Hódi Pamela férjét, Bencét különösen. Szerinte a fizikai sérülés rendbe fog jönni, a csalódást lesz nehezebb megemésztenie Péternek: férfiként bizonyítani szeretett volna a párjának, nagyon készült erre, mégsem lett lehetősége rá a tervezett formában. 

Détár Enikő és Rékasi Károly fia

Rékasi Károly 1984-ben vette feleségül Détár Enikőt, akitől két gyermeke született, egy lány, Eszter és egy fiú, Zsigmond. Bár a sztárpár 2013-ban elvált, gyermekeik életének továbbra is mindketten fontos részei, szoros a kapcsolatuk. 

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük