Détár Enikő és párja már az első nap kiesett: a Nyerő Párosban ilyen még nem volt

Détár Enikő és párja, Péter már az első játéknap végén el kellett hogy hagyja a Nyerő Páros villát.

detar-eniko-parja-cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Détár Enikővel és párjával olyan történt a Nyerő Párosban, amire még nem volt példa: már az első nap végén kiestek a műsorból. 

A szeptember 19-én hatodik évadával elindult sztárpáros reality vetélkedőben a színésznő és az angoltanár, masszőr Péter anélkül voltak kénytelenek elhagyni a villát, hogy megmutathatták volna, mennyire jól működnek együtt párként. 

Détár Enikő és párja a Nyerő Párosban

Détár Enikő és tíz évvel fiatalabb szerelme, Kiss Péter kilenc éve alkotnak egy párt. A bemutatkozó kisfilmjükben utóbbi elárulta, a színésznő miatta szerepel a Nyerő Párosban, mert neki, Péternek arra volt szüksége, hogy ennyi év távlatából bebizonyíthassa, nem méltatlanul lett az 58 éves sztárja. A férfi a villában arról is beszélt, hogy kéthetes léböjtkúrával készült a megmérettetésre, és 15 kilót fogyott. 

detar-eniko-parja
Fotó: RTL Magyarország

A Nyerő Páros hatodik évada egy újítással indult: a műsorvezető, Sebestyén Balázs közölte a játékosokkal, hogy ezúttal az első kör nem három, hanem négy napig tart, és az első nap nem a fiúk vagy a lányok versenyeznek, hanem rögtön páros feladattal indítanak, és a párok közös játéka a negyedik nap is visszajön. 

A műsor készítői arra voltak kíváncsiak, milyen jól és gyorsan tudnak együttműködni a párok, ha egy repülőútról van szó: csomagolás, a bőröndök akadályokon keresztüli eljuttatása a végcélhoz. Mivel csak a feladatot leggyorsabban teljesítő első három pár nyerte meg a feltett összeget, a villába visszaérkező párok első kérdésként azt tették fel mindegyik visszatérőknek, milyen időt futottak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Détár Enikő és Péter volt az utolsó, akire várniuk kellett. A színésznő a belépésük után csak annyit válaszolt: „Nem percben mérik!”, majd az étkezőasztalhoz kért mindenkit, Péter pedig el-elcsukló hanggal elmondta, mi történt velük.  

detar-eniko-parja-nyero-paros
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

- Próbálom röviden összefoglalni. Nyolc és fél éve megkaptam a csúcsnyereményt, és bejöttem volna bebizonyítani, hogy megérdemlem. Reggel egy buta mozdulattal utánanyúltam valaminek, és elpattant az a köldöksérvem, amivel évek óta semmilyen gondom nem volt, sportoltam, dolgoztam, és ennyi. Egy orvos már műteni küldött, két orvos már előkészült, és saját felelősségre távoztam a kórházból. Immár orvosi papírral a kezünkben azt a közös döntést kellett hoznunk, hogy ez a játék számunkra véget ért.

Szólok, a nyeremény már nálam van, megpróbálok más pályán bizonyítani. 

Détár Enikő annyit mondott a többi párnak, hogy fájó érzés így elköszönni, biztos sírni fog, de nincs semmi baj, érezzék jól magukat. 

- Játsszatok kitartóan, tisztességesen és tényleg győzzön az, aki a legjobban megérdemli! - köszönt el a versenyzőktől.

detar-eniko-parja
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Détár Enikő és Péter a kulisszák mögött már csak nevettek a történteken, pláne azon, hogy az a tervük, miszerint két-három hétig a villában lesznek, füstbe ment, és hova menjenek, ugyanis erre az időre kölcsönadták a színésznő egyik gyermekének az otthonukat. 

- Hova az anyukámba fogunk menni? Annyira szürreális! – kacagott a színésznő. 

A villában lakók sok mindenre számítottak, de erre nem. Mindegyiküket meghatotta Péter vallomása, Hódi Pamela férjét, Bencét különösen. Szerinte a fizikai sérülés rendbe fog jönni, a csalódást lesz nehezebb megemésztenie Péternek: férfiként bizonyítani szeretett volna a párjának, nagyon készült erre, mégsem lett lehetősége rá a tervezett formában. 

Détár Enikő és Rékasi Károly fia

Rékasi Károly 1984-ben vette feleségül Détár Enikőt, akitől két gyermeke született, egy lány, Eszter és egy fiú, Zsigmond. Bár a sztárpár 2013-ban elvált, gyermekeik életének továbbra is mindketten fontos részei, szoros a kapcsolatuk. 

Détár Enikő és Rékasi Károly fia friss fotókon: a 21 éves Zsigmond helyes, mint az apja

Détár Enikő és Rékasi Károly fia édesanyja új fotóin egy az egyben olyan, mint az édesapja.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük