A Keresztanyu színésznőjének álomesküvője: gyerekkori szerelmével házasodott össze
Tóth Angelika és férje szerelmének története mesébe illő.

tóth-angelika-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Keresztanyu szépséges, szőke Laurája álmodozó tekintete ellenére a sorozat negatív karakterei közé tartozik. Intrikáival és cselszövéseivel garantálja, hogy senki ne unatkozzon a környezetében Makkosszállás lakói közül.

Az őt megszemélyesítő Tóth Angelika nem is különbözhetne jobban a figurától: az Orosházán született színésznőt ezért eddig szinte csak a naivaszerepek találták meg. Nem csak a színpadon személyesített meg sokszor szerelmes főhősnőket, magánéletének története is épp olyan, mintha egy romantikus film forgatókönyvírójának fejéből pattant volna ki.

Tóth Angelika álomesküvője

Férjét gyerekként ismerte meg, évfolyamtársak voltak az általános iskolában. Tibor már akkor ostromolni kezdte diáktársát, amikor az iskolapadot koptatták, ám érthető módon a lány még nem vette komolyan a közeledését. Évekkel később ugyanabba a baráti társaságba keveredtek, ekkor viszont már világos volt mindkettőjük számára, őket egymásnak teremtették.

Együtt nőttek fel, és együtt tapasztalták meg, milyen kirepülni a családi fészekből, valamint a sikereikben és kudarcaikban is osztoztak. Szerelmük 2020 augusztusában teljesedett be, Békéscsabán tartott álomesküvőjükön fogadtak egymásnak örök hűséget. A sorozatsztár napra pontosan egy évvel később, 2021. augusztus 15-én posztolta az alábbi videót a nagy napról.

A menyegzőt illetően is melléjük állt a szerencse, semmit sem kellett változtatniuk a világjárvány miatt, hiszen akkor vidéken már lehetett lagzikat tartani. 

- Minden úgy és akkor volt, ahogy szerettük volna, minden nagyon jól sikerült. Igazából a vírus egy kis segítség volt, mert mindenki kiengedhette az amiatt felgyülemlett fáradt gőzt, és így sokkal jobb buli volt, mint amire számítottunk - mesélte a Reggeliben.

Rékasi Károly és Pikali Gerda esküvője

Rékasi Károly és Pikali Gerda titokban házasodtak össze: esküvőjük helyszíne a budai Vár volt, egy ódon épületek között megbújó házasságkötő teremben mondták ki a boldogító igent.

Cover-fotó: RTL Klub/Keresztanyu

Ezt is szeretjük