Tóth Andi dögös, de szigorú, Marics Peti laza és poénos a Sztárban Sztár új zsűritagjaként

Tóth Andi szigorú zsűritag lesz a Sztárban Sztár egyik új zsűritagjaként, ugyanakkor az érzelmi hullámvasutat is várja.

toth-andi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Andi versenyzőből zsűritag lett, a Sztárban Sztár február 19-én induló, kilencedik évadában az ítészek között foglal helyet. 

Több show-műsorban szerepelt már, de ez az első alkalom, hogy ítészként láthatjuk. A TV2 kedden leplezte le a szórakoztató műsor 12 versenyzőjét, ahol az énekesnővel a Femina is készíthetett egy rövid interjút. 

Tóth Andi, a Sztárban Sztár zsűritagja

Tóth Andi a 2014-es X-Faktorral robbant be, párbaj nélkül jutott a fináléba, és végül meg is nyerte az ötödik évadot. 15 évével a magyarországi X-Faktor történetének legfiatalabb győztese lett, emellett az első, aki a Lányok kategóriájából diadalmaskodott. Szerepel a Holnap Tali!, a Mintaapák és a TV2 Hazatalálsz című, új napi sorozatában, ami 2023. január 23-án indult. 2020-ban a Sztárban Sztár hetedik évadában ő lett a második helyezett, egy évvel később a Dancing with the Stars második évadát megnyerte partnerével, Andrei Mangrával.

toth-andi-sztarban-sztar
Fotó: TV2

- Versenyzőként több nagyszabású műsorban szerepeltél, most az új kihívás egyrészt a zsűrizés, másrészt az, hogy 24 évesen olyan művészekről kell véleményt mondanod, akik több évtizede a pályán vannak. Emiatt van benned bizonytalanság, illetve jóleső izgatottság?

- Nagyon vegyes érzelmek vannak bennem, mert valóban jóleső érzés, hogy a TV2 úgy gondolta, van helyem a zsűriben, és számít annyira a véleményem, hogy azt megoszthatom a versenyzőkkel és a közönséggel, de emellett nagy felelősség is. Az is nehezítő körülmény, hogy azok, akik versenyeznek, évtizedek óta benne vannak a szakmában, és lehet, egy-kettő nem olyan szívesen fogadja majd a kritikámat vagy megjegyzésemet, de azon leszek, hogy minél barátibban közöljem. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- A bemutatkozó videódban és a sajtóeseményen Tillának is azt mondtad, szigorú zsűritag leszel. Azt el tudod magadról képzelni, hogy egy produkció bulihangulatában a zsűripulton táncolj, mint Lékai-Kiss Ramóna, vagy elsírd magad egy megható előadáson?

- Nagyon nagy hatással kell hogy legyenek rám dolgok ahhoz, hogy én felálljak az asztalra, és táncoljak, vagy elsírjam magam. Soha nem sírtam kamerák előtt, ehhez szeretném tartani is magam. Ugyanakkor nyitott vagyok rá, nem mondom, hogy semmiképp nem történik ilyen, várom is talán, hogy jöjjön egy olyan pillanat, egy olyan produkció, amire azt mondom, ezen úgy elérzékenyültem, hogy sírok. Vagy annyira jól érzem magam, hogy felállok az asztalra, és táncolok. 

toth-andi-marics-peti
Fotó: TV2

- Egy ilyen típusú műsorban az is nagyon fontos, hogy a zsűritagok hogyan jönnek ki egymással, el tudják-e fogadni egymás véleményét vagy éppen humorát. A kémia pedig egy emberrel tuti megvan. 

- Nagyon örülök mindegyik zsűritársamnak, mindenkivel dolgoztam már együtt. Ramit (Lékai-Kiss Ramóna - a szerk.) nagyon imádom, vele többször is dolgoztam már az elmúlt években a Dancing with the Stars melett színészként is.. A párom is itt van, szóval teljesen hazai terep. 

- Marics Petiről beszélünk, aki a nyolcadik évadban a második helyezett lett, most pedig versenyzőből ő is zsűritaggá vált. Könnyen el tudjátok fogadni a másik véleményét?

- Teljes mértékben. Mindketten tudjuk, milyen karakterek vagyunk, ezért is szeretjük egymást. Ő a lazább, a poénos, jó hangulat képviselője, én meg talán a szigorúbb fajta. De jót tesz szerintem a műsornak és a versenynek is, hogy többfajta ember többféle véleményt mond. Lehet, amit én nem veszek észre, azt a másik fogja. 

toth-andi
Fotó: TV2

- A te szigorúságod hatott Petire, illetve fordítva, az ő lazasága rád?

- Én halál laza tudok lenni egy bizonyos helyzetben és környezetben, a tévében és idegen környezetben nem, ilyenkor mindig van bennem egy tartás, egyfajta pajzs, egy fal, de azon leszek, hogy a műsorban minden vasárnap ezekből egy kicsit lefaragjak. 

Tóth Andi és Marics Peti megismerkedése

Megláttam, mondom "Úristen!" Ki ez a lány? Ki ez a lány? Azt mondom: "Úristen!" - szól a Valmar duó Úristen című számában. Marics Peti elárulta, híres daluknak sorai pontosan illenek arra a pillanatra, amikor először találkozott szerelmével, Tóth Andival. 

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük