Ő Tóth Andi ritkán látott édesanyja: Magdolna nagyon fiatalos nő
Tóth Andi és Magdolna csak ritkán tudnak találkozni, de így is nagyon közel állnak egymáshoz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Andi mindössze 15 éves volt, amikor úgy döntött, benevez az RTL Klub csatornán futó X-Faktor ötödik évadába 2014-ben. Fenekestől felfordult az élete: nem csak a verseny kihívásaival, a televíziós élőszerepléssel, az állandó figyelemmel, valamint a folyamatos próbákkal kellett megbirkóznia. Családjától is elvált, amikor Erdélyből Budapestre költözött.

Mióta megnyerte a tehetségkutatót, folyamatosan a figyelem középpontjában van. Hol magánéletének történéseivel, hol dögös fotóival hívja fel magára a figyelmet. Az elmúlt években megtapasztalta a hírnév árnyoldalát is, hiszen rengetegszer érték bántások a közösségi médiában, így az utóbbi években, hogy ne adjon támadási felületet irigyeinek, tudatosan figyel rá, mit posztol az Instagramra, vagy mit nyilatkozik a sajtóban.

Tóth Andi édesanyja

Családjáról is csak szűkszavúan beszél, és fotóikat sem sűrűn teszi közzé. Szülei válása után az édesapjával nem igazán tartja a kapcsolatot. A nagy távolság miatt Nagyváradon élő édesanyját csak ritkán látja, évente négyszer tudnak csak találkozni. Van egy bátyja is, aki Németországban dolgozik, őt sem látja sűrűn.

Magdolna irtó fiatalos nő, fotója alapján sosem tippelnénk meg, hogy 49 éves. Bár személyesen csak ritkán látják egymást, közeli kapcsolatban vannak. Az énekesnő a Story magazinban árulta el, nem telik el nap, hogy ne hiányolná őt az életéből. Anyák napján is ilyen megható sorokkal köszöntötte.

"Nagyon messze van már hat éve és minden egyes nap borzasztóan hiányzik. De több száz kilométer ide vagy oda, ő a legjobb anya, akit kívánhatnék. Csodálatosan boldog anyák napját, te gyönyörű csajszi"

Csősz Bogi édesanyja

Csősz Bogi különleges szépség, akinek az alakja 36 évesen is kifogástalan. Az egészséges életmód híve, odafigyel a helyes táplálkozásra, rendszeresen sportol, és a jóga évek óta az élete része. Emellett jó géneket örökölt, az édesanyja nemcsak szép nő, hanem fiatalos is, aki bőven letagadhatna korából. 

Ezt is szeretjük