Tóth Andi bikinis istennő: a karibi nyaraláson készült szexi fotóval mindenkit rabul ejtett
Tóth Andi falatnyi bikiniben pózolt a nyaraláson, tökéletes alakján meglátszik a kemény edzés.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Andi háta mögött mozgalmas év áll: 2021-ben szerepet kapott a Mintaapák harmadik évadában, sorra adta ki saját szerzeményeit a legújabb, Lejtő című albumáról, és a Dancing with the Stars második évadában hétről hétre kápráztatta el a közönséget tánctudásával: ő és profi partnere, Andrei Mangra lettek a szezon győztesei.

Nem meglepő, hogy a 2022-es évet pihenéssel szerette volna kezdeni. Az Instagram-oldalán tudatta a rajongóival, hogy januárra nem vállalt fellépést, ezt a hónapot a teljes kikapcsolódásnak szenteli.

Tóth Andi bikinis istennő

Nem is akárhol töltődik fel, paradicsomi környezetbe utazott: a Karib-tenger egyik szigetén, Arubán élvezi a szikrázó napsütést. A nyaralás pillanatait a rajongók legnagyobb örömére dokumentálja is, vérforralóan szexi bikinis képeket posztolt az oldalára.

Bár az énekesnő szerint, hogy ennyire dögös fotó született róla, az előnyös beállításnak köszönhető, a kommentelők ezzel nem értettek egyet. Sokan úgy gondolták, semmi szüksége a trükközésre, hiszen bármelyik oldalról fényképezhetnék, az eredmény akkor is tökéletes lenne.

A cikk az ajánló után folytatódik

"A lábam hosszúsága csupán optikai csalódás. Senkit ne tévesszen meg a látszat, alacsony vagyok csak jó a szög meg a fotós" - fogalmazott a bejegyzés mellett.

Nem csak a rajongók árasztották el bókjaikkal és lájkjaikkal a felvételt, más hírességek sem állták meg szó nélkül, hogy milyen kirobbanó formában van. Pásztor Anna igazi istennőnek kiáltotta ki pályatársát, Noszály Sándor pedig a bomba jelzővel illette.

Tóth Andi nem csupán a jó genetikának köszönheti a fittségét, akik követik, tudhatják, hogy a sport a mindennapjai része. Sokszor tölt fel olyan képeket, amelyeken a konditeremben vagy edzés közben látható. A keményebb mozgásformákat is kipróbálja, például rendszeresen bokszol.

Tóth Andi és más sztárok smink nélkül

Képes összeállításunkban mutatjuk, mekkora a különbség Tóth Andi kisminkelt és natúr arca között, továbbá a Dancing with the Stars második évadának több szereplőjét is megnézheted festetlenül.

Ezt is szeretjük