Tóth Andi köldökig kivágott ruhája mindent vitt a döntőben: ez volt a legdögösebb szettje a Dancing with the Starsban
Képgalériánkban megnézheted, Tóth Andi milyen szexi fellépőruhákba bújt a 2021-es Dancing with the Stars versenyzőjeként.

tóth-andi-kocka
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Andi már az első parkettre lépésekor tarolt 2021 őszén a Dancing with the Stars második évadában. Az énekesnő Andrei Mangra profi táncossal kiegészülve hétről hétre elkápráztatta a produkció zsűrijét és a nézőket egyaránt. 

Nem csoda, hogy a döntőig menetelt, és végül megnyerte a versenyt: sokszor kapott maximális pontszámot az ítészektől, sosem került veszélyzónába, a verseny végéhez közeledve pedig már olyan kritikákat kapott, hogy a tánctudását annyira magas szintre fejlesztette, hogy azzal akár a hivatásos táncosok között is megállná a helyét.

Tóth Andi ruhái a 2021-es Dancing with the Starsban

Nemcsak a lenyűgöző teljesítmény volt az esetében minden adásban garantált, hanem a szexiség is. Bár olykor megvillantotta bolondos vagy épp a vadóc oldalát, nagy többségben dögös szerelésekben lejtett táncot. A fináléban sem a visszafogottság mellett tette le a voksát, több fellépőruhában láthattuk, amelyekben egytől egyig vadító volt. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Három produkciót táncoltak el Mangrával, amelyek mindegyikéhez természetesen más-más szerelés dukált: az első fordulóban egy eddig még nem látott rumbával ejtették rabul a közönséget, másodjára a zsűri kedvencét, a csacsacsát elevenítették fel újra, harmadjára pedig az első adás táncát, a tangót láthattuk tőlük. A győztes kihirdetéséhez is külön szettet húzott: egy hófehér, csillogó, köldökig kivágott kreációban örülhetett annak, hogy az ő nevét mondták utoljára a műsorvezetők.

Képes összeállításunkban megnézheted, Tóth Andi mennyire dögös volt, amikor átvette a Dancing with the Stars első helyezettjének járó díjat, valamint összegyűjtöttük a legemlékezetesebb szereléseit a műsorból.

Ezt is szeretjük