Szabó Zsófi talpig aranyban csillogott: nem sokat takart a ruhája az Álarcos énekes fináléjában

Szabó Zsófi az Álarcos énekes harmadik évadának fináléjában is dögös ruhába bújt: mutatjuk a hét legemlékezetesebb kreációját a műsorból.

szaobo-zsofi-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabó Zsófi élete az elmúlt másfél évben rengeteget változott: tavaly májusban visszatért egyik kedvenc sportjához, a futáshoz. 12 kilót fogyott, a nézőknek is feltűnt, hogy a Reggeli műsorvezetője egyre karcsúbb lett. 

Idén januárban nem csak a fogyásáról nyilatkozott, az RTL Klub reggeli műsorában azt is elárulta, hogy hat együtt töltött év és négy év házasság után férjével, Zsoltival úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább. Nem tagadta, nehéz időszak áll mögötte. 

Szabó Zsófi ruhái az Álarcos énekesben

Mostanra ismét egy magabiztos nő néz szembe a kamerákkal. A 33 éves sztár az Álarcos énekes harmadik évadának egyik új női Nyomozójaként dögösebbnél dögösebb ruhába bújt az adásokban, így nem volt meglepő, hogy a fináléban is egy szexi, az alakját kihangsúlyozó kreációban láthattuk. A stylist, Flórián Kata, talpig aranyba öltöztette, a kétrészes szett kihangsúlyozta karcsú derekát és izmos hasát. 

Képes összeállításunkban nemcsak azt láthatod, mit viselt Szabó Zsófi az Álarcos énekes harmadik évadának fináléjában, hanem azt is megnézheted, szerintünk melyik volt a hét legemlékezetesebb ruhája a műsorban.

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük