Túl szép? Törőcsik Dani barátnőjét szerinte ezért kerüli a többi csaj a Nyerő Párosban

Törőcsik Dani párja úgy gondolja, hogy a versenyben lévő többi lány féltékeny rá a szépsége miatt, ezért kerülik.

torocsik-daniel-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Törőcsik Dani párja, Bíró Bea egykori topmodell nehezen találja meg a közös hangot a Nyerő Páros többi hölgy versenyzőjével. 

A barna hajú szépség elmondása szerint a többi lány nem szívesen közeledik hozzá, mert tartanak tőle, féltékenyek a szépségére. 

Törőcsik Dani párja

Törőcsik Dani az Éjjel-nappal Budapest című sorozatban tűnt fel, és igazi szívtiprót játszott a képernyőn. A 36 éves férfi Bíró Bea személyében talált rá a szerelemre. A pár több mint két éve van már együtt. 

torocsik-dani-parja
Fotó: RTL Magyarország

Az egykori modell már az első reggel késve csatlakozott a többiekhez, és azt tapasztalta, hogy a lányok nem köszönnek neki, illetve beszélgetést sem kezdeményeztek vele. Ez rosszulesett neki, ezt párjával is megosztotta.

- Riválist látnak bennem a külsőm miatt. Nagyon csinos vagyok - panaszolta Törőcsik Daninak, aki nem volt egy véleményen párjával, amelyet ki is fejezett.

- Bébi, te ezeket túlgondolod. Most ezen fogsz kattogni? - hűtötte le a tetoválóművész. 

Bea a kamerák előtt bevallotta, már többször szembesült azzal a problémával, hogy a nők nem nyitottak felé a külseje miatt. Megjegyezte azt is, hogy miután elkezd velük beszélgetni, és felszínre kerül az igazi személyisége, már sokkal kedvesebben állnak hozzá.

Détár Enikő és párja a Nyerő Párosban

Détár Enikővel és párjával olyan történt a Nyerő Párosban, amire még nem volt példa: már az első nap végén kiestek a műsorból. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: RTL Klub/Nyerő Páros 

Ezt is szeretjük