Tornóczky Anitánál a Mokkában 5 hónap után betelt a pohár: ezért lett elege a tévézésből
Tornóczky Anita műsorvezetőként lett ismert, de egy idő után hátat fordított a kereskedelmi tévézésnek.

tornóczky-anita-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tornóczky Anita 2007 és 2008 között a Mokka egyik háziasszonya volt. A TV2 reggeli beszélgetős műsora 2004 szeptemberében váltotta Lazac című elődjét, a mai napig minden hétköznap reggel látható a csatornán.

Az elmúlt évek során a formátum és a műsorvezetők összetétele is többször megújult. Tornóczky Anita idejében olyan hírességek köszöntötték a nézőket, mint Árpa Attila, Papp Gergő vagy Azurák Csaba.

Tornóczky Anita a Mokkában

Kik hosszabb, kik rövidebb ideig erősítették a csapatot, Tornóczky Anita az utóbbi kategóriába tartozik, mindössze öt hónapon át szerepelt a produkcióban. Ráadásul távozásával nem csak magának a Mokkának intett búcsút, műsorvezetőként sem láthattuk azóta.

tornóczkí
Fotó: TV2/Mokka

Az Összezárva Hajdú Péterrel vendégeként árulta el, miért döntött úgy, hogy nem kér a reggeli beszélgetős show-ból.

- Azt gondoltam, az a bulvárvonal, amivel ott találkoztam, abszolút nem az én lelkemnek, nem az én személyiségemnek való. Amilyen irányba ment akkor a kereskedelmi televíziózás, azt egy porcikám sem kívánta - emlékezett vissza. 

tornóczky-2
Fotó: Life TV/Összezárva Hajdú Péterrel

Elárulta, voltak olyan szituációk, amelyekben nem érezte jól magát, és egyáltalán nem érezte, hogy önazonos lenne, ha maradna.

AZ ÖT DIPLOMÁMMAL, ÖT NYELVVIZSGÁMMAL NEM SZERETTEM VOLNA EZT.

Szintén Hajdú Péternek mondta el, hogy a mostani hivatását semmiért sem cserélné le. Számára mindennél többet jelent, ha tanácsaival tud segíteni a problémákkal küzdő gazdiknak.

- Nekem ez sokkal inkább a siker fokmérője, mint hogy vehetek-e magamnak még egy Gucci csizmát. Az pont nem érdekel.

Tornóczky Anita vőlegénye

Tornóczky Anita nagyon ügyel rá, hogy óvja vőlegényét a nyilvánosságtól, néha kivételt tesz. Ritka, közös szelfijeik elárulják, a gazdasági jogászként dolgozó Miklós igazán jóképű, igézően kék szemű férfi.

Ezt is szeretjük