A 60-as évek szexszimbólum színésznője volt: Tordai Teri 81 évesen így néz ki

Tordai Teriért hazánkban és külföldön is rajongtak. A mai napig aktív, több színházi darabban is játszik.

tordai-teri-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas Tordai Teri szexszimbólumnak számított hazánkban a ’60-as években. Magyarországon kezdődött a karrierje, de külföldön is híres lett. A mai napig aktív, szépségével épp úgy lenyűgözi a közönséget a színpadon, mint egykor a filmvásznon.

Sokszor játszott nagyvilági dívákat, de ez a szerep a valóságban aligha illik rá: kedves és közvetlen asszony, akit lánya, unokái, kutyái és kertje tart örökké fiatalon.

Tordai Teri ma

A vitalitása, pozitív életszemlélete sugárzik róla. A róla készült friss fotó alapján aligha tudnánk megtippelni a korát: 81 évesen ilyen gyönyörű.

Terry Torday néven Nyugat-Európában is népszerű volt, olyan híres német színészekkel játszott együtt, mint a Derrickből megismert Horst Tappert vagy A klinika dr. Udóját alakító Sascha Hehn. Mindezek ellenére sosem tartotta magát sztárnak, és nem is akart az lenni.

- A hírnévnek láttam az árnyoldalát is. Óriási a hajsza, túl sok dolgot kell feláldozni és megtenni a karrierért. Nem akartam, hogy kizsákmányoljanak. Az én sikerem a színésznő lányom, Horváth Lili, a három unokám és a kertem - ecsetelte a Meglepetés magazinban.

Nem bánta meg, hogy visszatért hazánkba, hivatását a mai napig űzi. Az Újszínházban négy előadásban láthatja a közönség.

Nézd meg a Magyar Televízió bemondónőit - egykor és most fotók!

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a Magyar Televízió népszerű bemondói.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: Fortepan/Révész György

Ezt is szeretjük