A 60-as évek szexszimbóluma volt: Tordai Teri 80 évesen ilyen gyönyörű
Tordai Terinek esze ágában sincs nyugdíjba vonulni. 120 éves koráig tervez játszani a színpadon, és sugárzik belőle az életöröm.

tordai-teri-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Feltűnő szépség - sokaknak jutott egyből ez az eszébe, amikor a ’60-as években Tordai Terit meglátták a filmvásznon. Nem véletlen, hogy a korszak szexszimbólum színésznőjeként tartották számon. Hazánkban és külföldön egyaránt sztárként ünnepelték.

A színésznő büszke arra, hogy 80 esztendősen is dolgozik, 120 éves koráig nem is akar nyugdíjba vonulni. Nyitott a világra, kíváncsi a fiatalokra, és nagyon aktív életet él. 

Tordai Teri 2022-ben

A Meglepetés magazin friss fotója láttán mindezt le sem tagadhatná. Sugárzik belőle az életöröm, valamint az, hogy mennyire jól érzi magát a bőrében. Ilyen gyönyörűen mosolygott a fotózáson.

Nem csak a jó genetikának köszönheti, hogy jó pár évet letagadhat a korából. A mentalitása is fiatalon tartja. Fontos számára a mozgás, hogy formában maradjon, ugyanakkor az idő múlásának jelei egyáltalán nem zavarják.

- Nem zavar, hogy három ránccal több van az arcomon. Valaha klassz csaj voltam, most elfogadható hölgynek tartom magam. A nőiességemre vigyázok, világéletemben sokat mozogtam, mostanában úszni járok és sétálok. Nem mindig esik jól, de rákényszerítem magam, mert a szervezetem mindent meghálál.

Elárulta, alkatilag vékony, sosem kellett diétáznia. Ha meglát egy nagyon sovány amerikai színésznőt a külföldi magazinokban, inkább eszik még egy szelet tortát. 

Balázs Klári szépségét Cher is megdicsérte

A Korda Gyuri és Balázs Klári páros bejárta a világot, utazásaik során pedig számos hírességgel találkoztak. Készült közös fotójuk a Las Vegas-i reptéren Barbra Streisand volt férjével, Elliott Gould színésszel, aki számos nagy filmben szerepelt. A világ egyik legnagyobb szórakoztatási és szerencsejáték-központjában találkoztak Cherrel is.

Cover-fotó: Fortepan/Bojár Sándor

Ezt is szeretjük