Balázs Klári múltbéli fotója: szépségét Cher is megdicsérte Las Vegasban
Korda György és Balázs Klári Las Vegasban megnézte Cher koncertjét, ami után a VIP-szektorban fotózkodtak is a világhírű énekesnővel.

korda-gyorgy-balazs-klari-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Korda György és Balázs Klári neve több mint négy évtizeddel ezelőtt egybeforrt: azóta a magánéletükben és a szakmai életükben is elválaszthatatlanok. 

- Van az időszámításunk előtti időszak és 1980-tól a közös időszámításunk, ekkortól forrt egybe az életük - mondta a 69 éves énekesnő novemberben a Duna Televízió Család-barát című műsorában. 

Balázs Klári szépségét Cher is dicsérte

- Valamiért várt rám két évig. Kinézett 1978-ban, kinézett 1979-ben, és csak ’80-ban találkoztunk úgy össze. Ez volt a karmád, drága Gyuri! Biztos vagyok benne, hogy kell mellé egy erős kezű nő. Én azért egy erős oroszlán vagyok, aki mindig győz a kis bak fölött. Az, hogy most itt ülünk, azt hiszem, nagyban köszönhető nekem is, amire büszke is vagyok - mesélte Balázs Klári, mire férje bőszen helyeselt. 

korda-gyorgy-balazs-klari
Fotó: Duna Televízió/Család-barát

- Ha a 65 éves pályafutásomat nézzük, az borzalmasan hosszú. Most képzeljétek el, ha nem ismerem meg őt, még mindig a táncdalfesztiválos dalaimat kellene énekelnem. „Visszatérek én, hiába űzöl el, átkarollak majd, ahogy a fűz ölel.” 83 évesen azt énekelni, hogy átölellek, ahogy a tűz ölel, az kicsit fura lenne - viccelődött Korda György. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A házaspár a duettjeiket énekelve bejárta a világot, utazásaik során pedig számos hírességgel találkoztak. Készült közös fotójuk a Las Vegas-i reptéren Barbra Streisand volt férjével, Elliott Gould színésszel, aki számos nagy filmben szerepelt, de rendezett is alkotásokat. A világ egyik legnagyobb szórakoztatási és szerencsejáték-központjában találkoztak Cherrel is.

- Las Vegasban a koncertje után ott volt Jack Nicholson és Richard Dreyfuss, rájuk nem vonatkozott, mindenki másnak a VIP-ban azt mondta a menedzsere, hogy három perce van az énekesnővel. Abból kettőt lehetett beszélgetni és egyet fotózni.

Odafordult Klári felé, és azt mondta: milyen szép nő vagy!

- osztotta meg a nézőkkel a legendás énekes.  

korda-gyorgy-balazs-klari-cher
Fotó: Duna Televízió/Család-barát

- Ebben a sminkben énekelte az utolsó dalát a színpadon. Én még olyan profizmussal nem találkoztam, ahogy ez a nő dolgozott, énekelt: mivel minden élőben szólt, pontosan tudta, mennyit mozogjon. És olyan táncosai vannak, hogy őrület! Le is nyilatkozta, hogy a táncosok azért vannak, hogy táncoljanak helyette, ő csak lép velük párat, az ő dolga az éneklés - tette hozzá Balázs Klári. 

Korda György és Balázs Klári megmutatták otthonukat

Korda György és Balázs Klári 2016-ban eladták a Velencei-tó partján álló, több száz milliós luxusvillájukat, és visszaköltöztek Budapestre a régi, 17 évvel ezelőtti otthonukba, amit az igényeik szerint pazarul felújítottak. A háromszintes luxusingatlan minden zugát az énekesnő tervezte meg.

Cover-fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda 

Ezt is szeretjük