Ő 2019 magyar címlapsztárja - Női híresség szerepelt legtöbbször az újságok borítóján

A Marketing&Média összeállította a bulvárlapok címoldalain 2019-ben szerepeltekről a top 25-ös listát.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Marketing&Média kilencedik alkalommal állította össze a bulvárlapok címoldalain szerepelt celebekből a top 25-ös listáját. A Blikk, a Bors, a Best, a Hot!, a Kiskegyed és a Story magazin 2019. január 1. és december 31. közötti borítóit vizsgálták meg. 

A szerkesztőség munkatársai külön pontoztak az alapján, milyen terjedelemben foglalkoztak a lapok a hírességekkel, így más-más pontszámot kaptak a vezércikkek, a közepes és kis anyagok. Ha egyes személyek esetében az összpontszám megegyezett, az volt döntő, kiről készült több vezércikk, ha pedig ezek száma is megegyezett, kiről készült több közepes írás.

Az idei top 25-ben szereplők szinte mind olyan hírességek, akiket évek óta ismernek az olvasók: zenészek, színészek vagy televíziós műsorok házigazdái. A lista első helyén Vajna Tímea áll, aki leginkább férje, Andy Vajna halála, a gyász és az örökösödés kapcsán került címlapra 2019-ben összesen 59 alkalommal, ebből 35-ször vezető anyagban. 

Képes összeállításunkban megmutatjuk azt a tíz hírességet, akik 2019-ben a legtöbbször szerepeltek címlapon az említett újságokban. A top 25-ös teljes listát a Marketing&Média január-februári számában találod. 

Ezt is szeretjük