Tomán Szabina és Jon Bon Jovi találkozása fájdalmasra sikerült

Tomán Szabina életének első komoly modellmunkáinak egyikén egy vacsorán találkozott az általa addig imádott Jon Bon Jovival.

tomán-bon-jovi-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tomán Szabinát a Cápák között egyik befektetőjeként láthatjuk a tévében, sikeres üzletasszonyként dönt arról, hogy beszálljon-e  műsorban szereplő vállalkozásokba. A Toman Lifestyle megalapítása előtt viszont egy egészen más pályán volt sikeres: évekig dolgozott keresett modellként.

16 évesen Tatabánya utcáin szúrta ki Haász Sándor modellügynök, aki benevezte az "Év arca" versenyre. Kisvártatva megnyíltak előtte a lehetőségek kapui: külföldi munkákat kapott, menő divatházak kifutóin sétálhatott végig.

Tomán Szabina és Jon Bon Jovi

Az első nagy fotózásai Rómában voltak, ott rögtön nagy világsztárokkal találkozhatott. Például az egyik nagy kedvencével, Jon Bon Jovival is.

bon jovi
Fotó: Koh Hasebe/Shinko Music / Getty Images Hungary

- Vele kapcsolatban felépítettem magamban egy szupersztárt. Tényleg a falamon kívül a plafonomon is ő volt: az egyik magazinból egy olyan képet téptem ki, amin gyönyörű kigombolt ingben volt, amint a fürtjeit megfújta a szél - emlékezett vissza Geszti Péternek a Geszti + vendégeként.

A cikk az ajánló után folytatódik

Szinte nincs olyan tinilány, aki ne rajongana valamelyik hírességért: sokan álmodoznak róla, milyen lenne, ha egyszer úgy hozná az élet... Bár Tomán Szabina ezen álmairól nem számolt be a YouTube-műsorban, valószínűleg kevésbé fájdalmas találkozást képzelt el.

- Ott ült mellettem egy vacsorán, és véletlenül megégetett a cigarettájával. Nagyon kedves volt, rögtön elnézést kért.

tomán-szabina-1
Fotó: YouTube/Friderikusz Podcast

Geszti Péterben felmerült a kérdés, mit szólt ahhoz, hogy az imádott rocksztár sokkal alacsonyabb volt nála.

- Egyszer csak felálltunk, és azt hittem, ő is olyan magas, mint én, de ez nem így volt. Gyönyörű férfi, rettentően intelligens, de egy álom ilyenkor szertefoszlik. 

Tomán Szabina férje

Tomán Szabina 2020-ban csatlakozott a Cápák között döntéshozóihoz. A műsor második évadától láthatjuk, nem ismer tréfát, ha üzletről van szó, csak olyan vállalkozásokba fektet, amelyekben szívvel-lélekkel hisz. Kisebbik gyermeke édesapját csak ritkán láthatjuk az oldalán, Szini Béla szintén az üzleti életben tevékenykedik.

Cover-fotó: RTL/Cápák között, Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük