Tomán Szabina hercegnőként tündökölt a díjátadón: habos-babos ruhában fotózták le
Tomán Szabina is részt vett a 12. Fashion Awards Hungary díjátadó gálán.

tomán-szabina-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tomán Szabina is részt vett a 2022. május 19-én megrendezett 12. Fashion Awards Hungary - Still in Style gálán.

A Cápák között gyönyörű üzletasszonya úgy festett, mintha egy Disney-meséből lépett volna ki. Habos-babos ruhájában hercegnőként tündökölt.

Tomán Szabina a Fashion Awards-díjátadón

Az Akvárium Klub volt a helyszíne a divat Oscar-díj-átadójának is nevezett rendezvénynek, amely során 12 kategóriában díjazzák a szakma legjobbjait. Magyarországon 2004 óta adják át a díjakat többek között olyan kategóriákban, mint az Az év modellje, Az év stylistja vagy Az év női és férfi divattervezője.

tomán-szabina
Fotó: Instagram/Tomán Szabina

Az esemény egyik fővédnökeként természetesen Tomán Szabina is jelen volt a rendezvényen, amelyről az Instagram-oldalán osztott meg pár képet. A posztjához pedig annyit fűzött hozzá, „csodálatos volt ennyi régi baráttal együtt ünnepelni a divatszakmát”.

A bejegyzést a követői sem hagyhatták szó nélkül, hiszen imádták kedvencük ruhaválasztását. A tüllanyagból készült, puffos ujjú kreáció sokak szerint telitalálat volt a számára.

Tomán Szabina férje

Tomán Szabina kisebbik gyermekének édesapját csak ritkán láthatjuk az oldalán, Szini Béla szintén az üzleti életben tevékenykedik.Több vállalkozást visz a hátán, többek között ő felel a belváros egyik exkluzív étterméért. Az, hogy ugyanaz a hivatásuk, sosem szült konfliktust köztük, épp ellenkezőleg, megtalálták az otthonlét és a munka tökéletes egyensúlyát. 

Cover-fotó: RTL Klub/A segítség házhoz jön

Ezt is szeretjük