Tiszta Jennifer Lopez! Tolvai Reni mellvillantós ruhákba bújt
Tolvai Reni ezúttal is bebizonyította, hogy kifogyhatatlan a tárháza szexi ruhákból.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A külföldi előadóktól már megszokhattuk az utóbbi években, hogy egyre merészebb külsővel jelennek meg videóklipjeikben és fellépéseiken. Az sem ritka, hogy szinte ruha nélkül állnak ki a nyilvánosság elé. Bár magyar viszonylatban énekesnőinkre nem jellemző a túlságosan polgárpukkasztó megjelenés, hazánkban is egyre bevállalósabbak az öltözködésben.

Tolvai Reni kétségkívül a szexi vonalat hozza, a koncertjein és a dalaihoz forgatott kisfilmekben mindig megvillantja dögös oldalát. Láthattuk már lenge ruhákban, istennőként pózolni 2019 őszén a Nem Nem című klipben, és azt is megmutatta, hogy fest Jessica Rabit bőrébe bújva a 2020 szeptemberében megjelent Angyalban. 

Tolvai Reni tiszta Jennifer Lopez volt

Ezúttal sem mutatott kevesebbet magából, olyan kreációkba bújt, amelyek nem sokat hagytak a képzeletre. A bevállalós szetteket Kiss Márk stylist álmodta meg, a rajongók pedig elájultak attól, milyen jól mutatnak kedvencükön. 

A legtöbb lájkot a zöld, testhezálló darab kapta, amelynek fazonja erősen emlékeztette őket arra az ikonikus Versace darabra, amelyet Jennifer Lopez viselt a 2000-es Grammy-gálán.

Ebben a csillogós, lila, mellvillantós szerelésben is lefotózták, ami szintén tarolt követői körében. Ugyan a színben passzoló napszemüvegben semmit sem látott, de az, valamint a szegecses nyaklánc tette igazán ütőssé a kompozíciót.

Homokóra alakját remekül kihangsúlyozta ez a fekete, földig érő szoknya. Erre is sok bókot kapott, többen megjegyezték, hogy milyen jó formában van, mások pedig a bombasztikus jelzővel illették.

A 2020-as Glamour-gála legdögösebb ruhái

A 12. Glamour-gálán sok sztár szavazott a szexi megjelenésre. Képes összeállításunkban mutatjuk, melyek voltak szerintünk a legdögösebb összeállítások.

Ezt is szeretjük