Tolvai Reni és Kállay-Saunders András közös életét így változtatta meg a karantén

Tolvai Reni és Kállay-Saunders András kapcsolatának jót tett a karantén.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tolvai Reni és Kállay-Saunders András számára nehéz év volt a tavalyi, hiszen mindketten előadóművészek, akik az elmúlt időszakban alig állhattak színpadon. 

A karanténidőszak a közös életükre is hatással volt, de pozitív értelemben - nyilatkozta az énekes a Story magazinnak

Tolvai Reni és Kállay-Saunders András közös élete

- 2020-ban írtam a legtöbb zenét életemben, hogy a koncertek hiányában elfoglaljam magam. A párommal együtt viseljük ennek a nehéz időszaknak a terheit, és próbáljuk támogatni egymást.  

tolvai-reni-kallay-saunders
Fotó: Puzzlepix/Foky Adam

- Amíg tető van a fejem fölött, nem panaszkodhatok - mondta a hetilapnak a 36 éves sztár. 

Tolvai Renivel már nagyon várják, hogy ismét színpadra állhassanak, addig viszont igyekeztek a rájuk szakadt szabadidőben jobban figyelni egymásra és magukra. 

- Jó tett a kapcsolatunknak ez az év. Rendszer került az életünkbe, pontos ideje lett annak, hogy mikor kelünk, és mikor fekszünk. Egymásra és saját magunkra is több időnk jutott. Egészségesebb életre álltunk át, jobban tudunk figyelni arra, mit eszünk, és itthon tartottunk edzéseket is. 

Az életmódváltás eredménye Tolvai Renin szembetűnő, az énekesnő 17 kilót fogyott bő fél év alatt.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Kállay-Saunders András immár hetedszer A Dal 2021-es évadában is szerepelt. Először a 2012-es dalválogatóban indult, akkor nem jutott a döntőbe. 2013-ban a My Baby című dallal a döntőben a második helyezett lett, 2014-ben a Runninggal viszont nyert, így ő képviselhette Magyarországot az 59. Eurovíziós Dalfesztiválon Dánia fővárosában. Koppenhágában a döntőben ötödik lett. A 2015-ös évet kihagyta, 2016-ban a Kállay Saunders Banddel bejutott a döntőbe, ahogy 2017-ben is. A 2018-as évet ismét kihagyta, 2019-ben a The Middletonz tagjaként bejutott a döntőbe, majd 2020-ban is távol maradt. 

2021-ben az Anevemandrás tagjaként adta elő a Hazaérek majd című dalt. Nagy meglepetésre a második elődöntőből végül nem jutottak be a döntőbe. 

A Story magazinnak azt mondta, elsősorban azért indult A Dal idei műsorában, hogy népszerűsítse az új dalát. 

Kállay-Saunders András A Dal 2021 második elődöntője után.
Kállay-Saunders András A Dal 2021 második elődöntője után.
Fotó: MTVA/Kaszner Nikolett

- A magyar nyelvű tartalmaimat mostantól Anevemandrás néven adom ki, hogy a dalaim üzenete eljusson a magyar közönséghez is, ne csak zeneileg, hanem szavakban is azáltal, hogy nem csak angolul éneklem őket. 

Kállay-Saunders András modell anyukája

Kállay Katalin a '70-es és '80-as évek egyik felkapott magyar szupermodellje és nemzetközileg is sokat foglalkoztatott sztármanökenje volt. Sohasem akart manöken lenni, Pesten kozmetikusszakmát tanult, de szakavatott szemek kiszúrták az utcán.

Ezt is szeretjük