Tolvai Reni és 56 éves anyukája kígyóbőrmintás ruhába bújtak: Georgetta elképesztően fiatalos

Tolvai Reni ritkán posztol a családjáról, most mégis kivételt tett, megmutatta csinos édesanyját.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tolvai Reni 2009-ben, a Megasztár 5. szériájában szerzett magának országos hírnevet és népszerűséget. Az akkor platinaszőke hajjal hódító énekesnő megnyerte a versenyt, ezzel pedig beindult a karrierje.

A tehetségkutatónak köszönhetően a szerelem is rátalált, összejött versenyzőtársával, Kállay-Saunders Andrással, akivel 11 évig alkottak egy párt, 2021 őszén jelentették be szakításukat. 

Tolvai Reni anyukája, Georgetta

Tolvai Reni azóta a szinglik életét éli, ám csöppet sem bánkódik, dögösebb és kiegyensúlyozottabb, mint valaha. Erről az Instagram-oldalán bárki meggyőződhet, 147 ezer követőjének gyakran posztol élete meghatározó és kedves pillanatairól. 

2022. március 24-én lett 31 éves, és közösségi oldalán azt is megmutatta, hogyan ünnepelt a családjával. A szülinapi tortáját az édesanyja, Georgetta készítette, aki egy ideje életmód-tanácsadóként tevékenykedik. 

A tortázós kép után az énekesnő egy anya-lánya képet is kitett az Instára, amin bárki láthatja, milyen fantasztikus formában van az édesanyja. Bár a frizurájuk más, az arcvonásaik és megjelenésük elképesztően hasonló, le sem tagadhatnák egymást. A kommentelők is egyetértettek ebben, szerintük csinosak, vonzóak, az 56 éves Georgetta pedig nagyon fiatalos.

“De szép édesanyád van!” “Nézd meg az anyját, vedd el a…!” “Uhhh, ez a ruha! Dögösek a hölgyek!”

“Hűha, ez igen micsoda két gyönyörű hölgy, csodálatos színű ruhákban. Nagyon illik hozzátok” - áll a hozzászólásokban. 

Tolvai Reni édesanyja idén februárban a saját Instagram-oldalán osztotta meg, hogy lányának és neki nagyszerűen bevált az életmódváltás, mindketten több kiló plusztól szabadultak meg. 

Kállay-Saunders András modell anyukája

Kállay Katalin a '70-es és '80-as évek egyik felkapott magyar szupermodellje és nemzetközileg is sokat foglalkoztatott sztármanökenje volt. Pedig sohasem akart manöken lenni, Pesten kozmetikusszakmát tanult, de szakavatott szemek kiszúrták az utcán. 

Kállay-Saunders András gyönyörű anyukája - Katalin szupermodell volt a 70-es és 80-as években

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük