Tolvai Reni áttetsző ruhában mutatta meg az alakját: kihangsúlyozta nőies idomait
Tolvai Reni észvesztően szexi szetteket vonultat fel az Instagramon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez, Beyoncé vagy éppen Rihanna korunk legnépszerűbb női előadói, de van még egy dolog, ami mindhármukban közös: imádják megmutatni nőies idomaikat szexibbnél szexibb ruhadarabokban. 

Hazánk énekesnői között szintén akadnak jó páran, akik ezt a vonalat követik. Tolvai Reni ruhatárában például biztosan akadnak olyan darabok, amelyekhez hasonlóakat akár a tengerentúl díváinak gardróbjában is megtalálhatunk.

Tolvai Reni szexi, áttetsző ruhája

Az az áttetsző, hófehér koktélruha is megállná a helyét egy külföldi díjátadón vagy koncerten, amelyet legújabb klipjének forgatásán viselt. Az ultradögös kreáció tökéletesen kihangsúlyozta az alakját, és hála rafinált kialakításának, nem bízott sokat a képzeletre. A merész megoldás, amelyet Kiss Márk stylist álmodott meg, megosztotta a rajongóit. Voltak, akik szerint akár a nőiesség szobrát is mintázhatnák róla így, mások azonban túl kihívónak ítélték a szerelést.

"Nagyon kedvellek Reni, csoda hangod van, de ez nagyon félrement!"

"Nagyon jól énekelsz, de ez a ruha gáz. Ilyet azoknak kell felvenni, akik a gyenge hangjukról a mellükre akarják terelni a figyelmet." 

"Szerintem tök jól áll ez a ruci, ne törődj a sok iriggyel! Van mit kihangsúlyozni mellben, és akkor ez baj? Nekem tetszik az összhatás! Mindig olyan jó ruhákban vagy" - öntötték szavakba véleményüket a kommentelők.

Tolvai Reni imádja az olyan szetteket, amelyek egyszerre extravagánsak és nőiesek. Képes összeállításunkban mutatjuk, hogy festett az áttetsző, fehér koktélruhában, valamint további szexi összeállításokat is láthatsz tőle.

Ezt is szeretjük