Modellből lett a Fókusz műsorvezetője: Tokár Tomi régi fotóin egy filmcsillag is lehetne
Tokár Tamás arca már jóval azelőtt ismerős lehetett, mielőtt a Fókusz műsorvezetője lett, hiszen jó pár reklámban szerepelt.

tokár-tomi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2018. április 28-án találkozhattak először a Fókusz nézői Tokár Tamással, aki D. Tóth Andrást váltotta a magazinműsor férfi házigazdájaként. Immár öt esztendeje, hogy Barabás Évával váltásban majd’ mindennap láthatjuk az RTL Klubon.

Bár a Fókusszal lett országosan ismert, azóta sok más műsorban is megmutatta magát: feleségével, Kovács Dórival együtt szerepeltek a Nyerő Párosban 2018-ban, a második évadban a bronzérem lett az övék. Az Álarcos Énekes harmadik szezonjában is szerepelt az egyik adás vendégnyomozójaként, de az arca nem csak mint tévés lehet ismerős.

Tokár Tamás modellképei

Még mielőtt bekerült volna a média világába, modellként dolgozott Kajdi Csaba Visage modellügynökségénél, ahol Nánási Pál is készített róla fotókat. Az Instagram-oldalán mutatott pár felvételt ezekből az időkből, mintha csak egy hollywoodi csillagot látnánk rajtuk.

Nem csak fotózásokat vállalt, több reklámfilmben is szerepelt. Erről YouTube-csatornáján mesélt, ahol mutatott pár felvételt. Sok nemzetközi cég kampányfilmjében kiszúrhattuk, például a Telenor és a Lenovo márkákkal is dolgozott együtt.

A cikk az ajánló után folytatódik

A 35 éves tévés nem csak a képernyőn népszerű, a közösségi médiában is sokan kíváncsiak a mindennapjaira. Közel 90 ezres követőtáborával véleményvezérnek számít az Instagramon, a YouTube-feliratkozóinak száma pedig szintén több mint 80 ezer. 

tokár
Fotó: YouTube/Tokár Tomi

Amellett, hogy vicces tartalmakat gyárt, komoly témákról is beszámol az oldalán. Például az egyik posztjában meglepő dolgot árult el magáról, leírta, hogy régóta testképzavarral küzd.

"Durva, mert sokáig nem is sejtettem, hogy ebben "szenvedek". Mint, ahogy egyre több tini, felnőtt, vékony, vastag, testépítő(!), modell vagy épp teljesen normális és átlagos ember. Gyakran full mást látok a tükörben vagy egy felvételen, mint amilyen - állítólag - vagyok. Tény, hogy volt honnan-hová fejlődni a magam szempontjai szerint, de az, hogy pl. egyre vékonyabbnak látom magam +6kg izom és teljes életmódváltás után, már egyáltalán nem normális. És milyen sokan lehetnek még így. Már, ha egyáltalán felismerik" - fogalmazott a 2021 novemberében közzétett bejegyzésben.

Tokár Tamás otthona

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen lenyűgöző kertes házban él a Fókusz műsorvezetője, Tokár Tamás a családjával. Felesége, Dóri a YouTube-on vezette körbe a rajongókat, akiknek leesett az álluk a pazar ingatlan látványától.

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük