A Fókusz műsorvezetője kertes házba költözött: magazinba illik Tokár Tomiék új otthona
Tokár Tamás felesége, Dóri a YouTube-on vezette körbe a rajongókat a házaspár lenyűgöző otthonában.

tokár-tamás-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tokár Tamással a tévénézők majdnem minden este találkozhatnak a képernyőn keresztül. 2018 tavaszán csatlakozott az RTL Klub Fókusz című műsorának csapatához, amelyet váltásban Barabás Évával és időnként Gál Petrával vezet.

A tévés és népszerű youtuber 2018-ban új oldaláról mutatta meg magát: Kovács Dorottyával - akit sokan Chloe from the Woods néven ismernek az Instagramon - együtt szerepeltek a Nyerő Párosban, ők lettek a második évad bronzérmesei.

Tokár Tomi és családja otthona

Azóta sok minden megváltozott az életükben. Napra pontosan három és fél évvel azután, hogy először randevúztak, 2019 szeptemberében kimondták a boldogító igent. A gyermekáldásra sem kellett sokat várni, kisfiuk, Andris 2020 júniusában jött a világra.

A háromtagú család immár egy gyönyörű, kertes házban éli a mindennapokat, amelyet az influenszer anyuka mutatott meg a saját YouTube-csatornáján. Nem csoda, hogy a feliratkozói csak úgy ontották magukból a dicséreteket a videó alatti hozzászólásokban, az otthonukról készült felvételek mindegyike magazinba illő.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen lenyűgöző kertes házban él a Fókusz műsorvezetője, Tokár Tamás a családjával.

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük