Megszületett a Fókusz műsorvezetőjének első gyermeke - Ezzel a babafotóval tudatta Tokár Tomi
Megszületett Tokár Tamás és Kovács Dorottya első gyermeke.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megszületett Tokár Tamás és Kovács Dorottya első gyermeke. Az RTL Klub műsorvezetője és a YouTube-er, akit sokan Chloe from the Woods néven ismernek, ma este jelentették be az örömhírt.

A párt a kereskedelmi csatorna Nyerő Páros című műsorában 2018 őszén ismerhették meg a nézők, amelyben a harmadik helyen végeztek.

Tokár Tamás kisfia megszületett

Az első randevújuk után napra pontosan három és fél évvel, 2019 szeptemberében fogadtak örök hűséget egymásnak. A gyermekáldásra sem kellett sokat várni, idén januárban jelentették be, hogy kisbabájuk lesz, amikor már lassan félidőnél jártak.

Pár nappal az ázsiai nászútjuk előtt derült ki, hogy Dóri állapotos. Majdnem lemondták az utat, mert az első trimeszterben a kismama sokat émelygett, és állandóan fáradt volt, de aztán végül elutaztak, és nem történt semmi baj.

A cikk az ajánló után folytatódik

Miután túljutott az első trimeszteren, kivirult, tele lett energiával, ám a harmadik trimeszter újból próbára tette: a Fókusz műsorvezetője a koronavírus miatt Amerikában rekedt, és csak nagy nehézségek árán tudott hazarepülni. Itthon aztán két hét karantén várt rá. A házaspár egy hónap után, április elején folytathatta közös életét az otthonukban.

Március közepén árulták el, hogy kisfiuk lesz. A csöppség érkezéséről a büszke apa ma este posztolt egy fotót, a bejegyzésből pedig az is kiderült, hogy az András keresztnevet választották a kis jövevénynek.  

Az RTL Klub Fókusz című műsorából az is kiderült, hogy a műsorvezető végig felesége mellett volt a szülőszobában, támogatta, amiben csak tudta. A babát is ő látta meg először. A kis Andris hétvégén született, már haza is vihették. Tokár Tomit a nézőknek két hétig nélkülözniük kell, most kisfia és párja az első. 

Tokár Tamás esküvője

Tokár Tamás és Kovács Dorottya titokban házasodott össze a Nyíregyháza közelében található Biriben, a hatalmas parkkal körülvett Le Til Kúriában. Az arának a menyasszonyi ruhájáról konkrét elképzelései voltak. A sellő fazonú, hátul mélyen kivágott, szűk, csupa csipke, alul bő uszályos Daalarna ruha tervezésében aktívan részt vett. Azért is sokat tett, hogy tökéletesen nézzen ki a mesés kreációban.  

Ezt is szeretjük