A TV2 műsorvezetője plasztikáztatta az arcát - Megmutatta, min változtatott
Tilla fiatalos arca nem a genetikának köszönhető.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Till Attila először 2015-ben beszélt arról, hogy nagyon zavarták a szeme alatti nagy táskák, ezért feltöltette azokat. A Micsoda Nők! című műsor vendégeként azt is elárulta, hogy rendszeresen jár szépészeti beavatkozásokra. Nem ellenzi a plasztikát, de szerinte mértékletesen kell bánni a beavatkozásokkal. 

- Szerintem a természetes és a nagyon megcsinált között kell maradni. Botox még soha nem érte a testem, de nem zárkózom el - árulta el a 45 éves tévés Várkonyi Andinak.

Tilla megmutatta, hogy a szeme alatti sötét, nagy táskák, illetve a szája körüli barázdák miatt végeztet rendszeres szépészeti beavatkozásokat, ilyenkor azokat hialuronsavval és radiesse-szel töltik fel. Ezek a beavatkozások azonban szerinte hiábavalóak, ha az ember nem vált egészségesebb életmódra.  

- Ha bizonyos dolgokat megcsináltatsz az arcodon, de piálsz, nagyon cigizel, vagy nem alszol rendesen, akkor nem fog működni. Én például mindennap sportolok, egyáltalán nem iszom, alig dohányzom. Már csak esténként cigizek, az valamiért kell az agybajomhoz, de van, amikor két hétig nem dohányzom, szóval azt is lassan kinyírom. Érzem, hogy ez számít - mondta.  

Ezt is szeretjük