20 éves a Zanzibár - Friss Fotón Terecskei Rita, az együttes énekesnője
Terecskei Rita nem csak külsőleg változott, le is nyugodott az évek alatt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Zanzibár a 2000-es évek egyik meghatározó magyar zenekara volt, slágereiket kicsik és nagyok egyaránt imádták. Olyan dalokat köszönhetünk nekik, mint a Szerelemről szó sem volt, a Nem vagyok tökéletes vagy a Szólj már. Az együttes énekesnője, Terecskei Rita rengeteget változott az elmúlt húsz évben, nem csak a külseje más, jóval nyugodtabb lett a személyisége is.

A vadóc sztár védjegye a rasztahaj, ettől a mai napig nem vált meg. Az elmúlt években sokat cikkeztek alakjáról: 2015-ben pajzsmirigy-túlműködése miatt először tíz kilót hízott, később harmincat adott le. A negatív kritikák nagyon megviselték, egy időre el is vonult a nyilvánosság elől, hogy aztán újult erővel vesse bele magát a munkába.

Megújult a Zanzibár

Húsz év után a zenekar is megújulva tért vissza. Míg korábbi dalaik egytől egyig bulislágerek voltak, legújabb, Eltévedtél című szerzeményükkel egy komolyabb, érettebb arcukat kívánták megmutatni. Az elengedés témakörét járja körbe, ami az énekesnő fejéből pattant ki. 

 - Egy reggeli kávézásnál született meg a dal. Egy elengedős, kicsit bosszankodós, de aztán elfogadós dal lett. Sok mindenre ráhúzható, akár párkapcsolatra, akár barátságra - mesélte a negyvenéves sztár az RTL Klub Reggelijében.

Zanzibar
Fotó: Zanzibár

- Magáról az elengedésérzésről szól, amikor jön egy pillanat, és azt mondod magadnak: "Na, túl vagyok rajta!"

A '90-es évek jóképű magyar énekesei egykor és most

A 44 éves Ács Bálint sokat változott az elmúlt években, de nem csak ő volt az egyetlen, akinek a posztere minden második lány falán ott volt. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak az elmúlt években a '90-es évek legjóképűbb énekesei.

Ezt is szeretjük