A gyönyörű Tenki Réka 10 éve Csányi Sándor párja - Egy forgatáson szerettek egymásba
Tenki Réka és Csányi Sándor egy filmforgatáson szerettek egymásba, azóta családot is alapítottak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tenki Réka és Csányi Sándor tíz évvel ezelőtt, Orosz Dénes Poligamy című romantikus vígjátékának a forgatásán szeretett egymásba. A színésznő több év kihagyás után újra a rendezővel forgatott, a december 5-én a mozikba kerülő Seveled főszerepében látható. 

A vígjáték különlegessége, hogy a szőke sztár hat hónapos terhes nőt alakít benne, a film szeptemberi plakátfotózásán pedig már a valóságban is hat hónapos terhes volt második gyermekével. 

Tenki Réka második gyermekét várja

- Tízévente találkozunk Dénessel. Mondtam is neki, legközelebb ne várjunk már megint tíz évet, mire újra együtt dolgozunk - mesélte Tenki Réka a Spektrum Home csatornán vasárnap esténként jelentkező NőComment! című talkshow-ban. 

Tenki Réka és Csányi Sándor 2019 áprilisában megrendezett 4. Magyar Filmdíj-gálaesten
Tenki Réka és Csányi Sándor 2019 áprilisában megrendezett 4. Magyar Filmdíj-gálaesten
Fotó: Puzzlepix/Zsigmond László

Tenki Réka és Csányi Sándor első gyermeke 2014-ben jött világra. Luca eleinte örömmel fogadta a kis testvér érkezését, később aztán amiatt kezdett aggódni, hogy valami baj lehet. 

- Azt mondta: "Eddig olyan jól megvoltunk: ott a kutya, apa, anya, ő. Mi a baj? Kell ide még valaki?" Erre nem tudtam mit mondani, teljesen igaza van. Szerencsére akkor néztük a Bébi úr című animációs filmet, abban a kisbabák az égből választják ki a szülőket meg a testvért, így azt tudtam mondani: „Mi nem akartuk! Szerinted mi csináltuk bármit is? Ott ül az a gyerek az égben, azt mondta, hozzád szeretne leszületni, és leszületik hozzád".

tenki-reka-nocimment
Fotó: TMC

A Jászai Mari-díjas a színésznő arról is mesélt, hogy a második szülésétől jobban fél, mint az elsőtől, mert most már tudja, mi vár rá. Lucával úgy ment be, hogy ő lesz az első nő, akinek a baba világra jövetele nem fog fájni. Végül 15 órát vajúdott. Amikor már otthon volt a babával, a szülés utáni depresszió jellemzőit vette észre magán. 

- Ki vagyok? Mit csinálok? Hogy lesz tovább? Otthon vagyok, és hasznos vagyok-e? Aztán ez elmúlik, meg ott van az a kis ember, aki mindent felülír - árulta el a műsorban. 

Műhassal játszott terhes nőt

Tenki Rékának a Seveled forgatása során még műhassal kellett játszania a babát váró Sacit, ami bizonyos szempontból jó érzés volt, másrészről viszont megterhelő a nyári melegben. 

tenki-reka-seveled
Fotó: InterCom/Kiss Nelly

- Halálosan jó érzés, hogy vékony vagy, mint az ujjam, és van egy póthasad, le-fel dobálod a felesleget. Izgi a műhasba elrejteni a mikroportot, melegítőt. Aztán leveszed, és át van izzadva teljesen. Volt a filmben egy sztriptízjelenetem is, és kismamaként sztriptízelni… az azért bizarr dolog. Eléggé izgultam. Ráadásul ott voltunk a legtöbben - vallotta be Tenki Réka, aki a szülés előtt valószínűleg a NőComment!-ben adta az utolsó interjúját.

Gera Marina Emmy-díjat nyert

A televíziós Oscarként is emlegetett Nemzetközi Emmy-díjra, amellyel az Egyesült Államokon kívül készült legjobb televíziós produkciókat ismerik el, annak 47 éves történelme során Gera Marina személyében először jelöltek magyar színésznőt. Káprázatosan nézett ki a Nemzetközi Emmy-díj átadóján. A 35 éves színésznő azt már a gála előtt elárulta, hogy magyar tervezők ruháival érkezett New Yorkba.  

Ezt is szeretjük