Hajas László 15 évvel fiatalabb felesége igazi szőke szépség - 22 éve vannak együtt

Hajas László elárulta hosszan tartó kapcsolatuk titkát.

cover-ok

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hajas László mesterfodrász második feleségében találta meg az igazit: Judittal egy közös barátjuk révén ismerkedett meg, a gyönyörű, szőke hajú hölgy pedig azonnal elrabolta a sztárfodrász szívét. A pár már túl volt egy-egy házasságon, amikor találkoztak, sőt, mindkettejüknek volt egy-egy lánya az előző kapcsolatából. Emellett Judit 15 évvel fiatalabb volt a mesterfodrásznál, ami szintén bizonytalanságra adott okot a közös jövőre nézve, de ők rácáfoltak erre: a kritikus hetedik évben örök hűséget fogadtak egymásnak, és azóta is boldogan, nagy szeretetben élnek.

- Ez alatt a 22 év alatt nem éreztem féltékenységet, és úgy gondolom, ő is bízik bennem, hála Istennek. Fontos a hosszú kapcsolatban a másik iránti bizalom, a másik ember tisztelete, elfogadása, ezek fontos kis apró mozaikok ahhoz, hogy egy kapcsolat hosszan működjön - árulta el a sztárfodrász februárban az RTL Klub Reggeli című műsorában, majd kitért arra is, hogyan ismerkedett meg feleségével 22 évvel ezelőtt.

-  Nagyon régen az Operaházban volt egy kölnibemutató, amin közös barátunk, Rábaközi Andi is részt vett, tulajdonképpen az ő barátnője volt Judit, akivel együtt jelent meg az eseményen. Ezek után volt egy utóbuli a Hajógyári-sziget egyik szórakozóhelyén, és ott is megpillantottam őt. Véletlenül nekem jött, majd véletlenül nekimentem. Valami volt a levegőben. Megszerezte a telefonszámomat, felhívott, hogy le szeretné vágatni a haját. Én levágtam neki, beszélgettünk, de, amikor el akartam tőle kérni az ő számát, rávágta:

Mit akarsz tőlem? Már annyi név van a telefonodban, nem tudod elmenteni a telefonszámomat.

Erre azt mondtam, az első helyre teszem, és úgy írom be: A Szerelem. És mit akarok tőled? Három kiló húsz dekás sírós-pisilőst. Azaz egy kisbabát - mesélte a műsorban Hajas László, akinek Judittal közös fia, Dávid immár 19 éves.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő Hajas László 15 évvel fiatalabb felesége, Judit.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük