Kiderült, ki vezeti az RTL Klub új tehetségkutató műsorát: a Reggeliben mutatták be

Kiderült, ki lesz a műsorvezetője a Tehetség első látásra című vadonatúj, nagyszabású show-műsornak az RTL Klubon.

tehetség-első-látásra-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

 Game of Talents nevet viselő produkció 2021 márciusában debütált az amerikai Fox csatornán. A szuperprodukció elsöprő sikert aratott, azóta több más ország is megvásárolta a licencét. 2022. február 28-án jelentette be az RTL Klub, hogy hamarosan a hazai nézők is megismerhetik a különleges formátumot.

A Tehetség első látásra című nagyszabású műsorban egyszerre van jelen a show-műsorok grandiózussága és a vetélkedők izgalma. 

A Tehetség első látásra műsorvezetője

Minden adásban két pár játszik egymás ellen. Az a feladatuk, hogy kitalálják a színpadra érkező ismeretlenekről, azok miben tehetségesek. A rejtélyes, civil ruhás fellépők a legkülönfélébb művészeti ágakat vonultatják fel: akrobata, szabadulóművész, tűznyelő, jazzgitáros, mesemondó és táncos is lehet a helyes megoldás.

A tét hatalmas, akár 10 millió forinttal is gazdagodhat az a páros, aki helyesen tippeli meg, ki miben tehetséges. Minden jó válaszért pénzt gyűjthetnek a nyereményalapjukba, azonban, ha tévednek, az ellenfelük kapja az összeget.

Azt, hogy ki lesz a házigazdája a vadonatúj műsornak, eddig titok övezte, tegnap az Instagramon közzétett fantomkép alapján lehetett tippelni. Volt, aki Miller Dávid sziluettjét vélte felfedezni, de az Éjjel-nappal Budapest Lalija és Istenes Bence neve is felmerült. 

istenes
Fotó: RTL Magyarország

A mai Reggeliben felfedték a kilétét: azoknak lett igaza, akik az utóbbit írták, Istenes Bence fogja vezetni a tehetségkutatót, aki mind a game show-kban, mind a nagyszabású, egész estés produkciókban bizonyított már.

- Bárki jelentkezhet, és biztos vagyok benne, hogy sokak számára vonzó lesz az, hogy itt nem véleményezik a produkcióját. Először kiáll a színpadra, és a külseje alapján próbálják meg kitalálni a játékosok, mi lehet a tehetsége, utána pedig apró nyomok lesznek - árulta el a 34 éves tévés.

Istenes Bence és Csobot Adél otthona

Istenes Bence és Csobot Adél betekintést engedtek az otthonukba. Münchenben élnek két kilométerre egy kis falutól, az erdő szélén. Igazi mesebeli környezet veszi őket körül, mezők és egy hatalmas rét is elterül a szomszédságukban. Van, hogy még őzek és nyulak is besétálnak a kertjükbe. 

Cover-fotó: RTL Klub/Tehetség első látásra

Ezt is szeretjük