Csobot Adél és Istenes Bence a 2012-es X-Faktorban szerettek egymásba - Rengeteget változtak azóta

Képeken hazánk népszerű sztárpárjai kapcsolatuk elején és most.

csobot-adel-istenes-bence-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Két híres ember románcát végignézni olyan, mintha egy végtelenített romantikus filmet látnánk: drukkolunk a főhősnek, hogy meghódítsa kiszemeltjét, majd amikor már beteljesült a szerelem, azért szorítunk, hogy a páros minél tovább együtt maradjon.

Hazánkban Csobot Adél és Istenes Bence kétségkívül az egyik legkedveltebb sztárpárnak minősül. Rajongóik imádtak derülni az évődésükön és piszkálódásukon az Álarcos énekes első és második évadában, a YouTube-videóikon pedig elolvadnak, amikor meglátják, milyen idillien élik a hétköznapjaikat.

Magyar sztárpárok régen és most

Az énekesnő és a műsorvezető kapcsolata a 2012-es X-Faktor alatt kezdődött, amelyben Csobot Adél versenyzőként, míg későbbi párja házigazdaként szerepelt. Az ő esetükben nem lehet azt mondani, hogy szerelem volt első látásra, hiszen eleinte nem volt köztük felhőtlen a hangulat. 2019 őszén a Nyerő Páros című műsorban idézték fel, hogyan alakult át a köztük lévő feszültség vonzalommá.

- Az X-Faktor hozott össze minket: én a háttérműsort vezettem, Adél versenyző volt, de nagyon nem szeretett engem. Utált engem! Nem akart bejönni hozzám a műsorba - árulta el Istenes Bence.

- Rendkívül bosszantottál, idegesítettél, piszkáltál folyamatosan. Aztán valójában pont az tetszett meg benne, amit a legelején gyűlöltem: a rendkívüli humora, ami folyamatosan jelen van az életünkben - reagált kedvese.

A páros élete a kezdetek óta teljesen megváltozott, immár kétgyermekes szülőknek mondhatják magukat. Idősebbik fiuk, Nátán 2016-ban jött a világra, kisöccse, Ádin 2018-ban született. Szüleik külseje is jócskán megváltozott az elmúlt nyolc évben. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy festett Csobot Adél és Istenes Bence kapcsolatuk elején, valamint további sztárpárokról is mutatunk akkor és most felvételeket.

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük