Lecserélték a 2022-es Sztárban Sztár két zsűritagját: mutatjuk, tavasszal kikkel tér vissza a TV2 sikerműsora
A Sztárban Sztár 2022 tavaszán tér vissza a képernyőre. Új átalakulásokat és új zsűritagokat láthatnak majd a TV2 nézői.

sztárban-sztár-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A TV2 2021 őszén jelentette be, hogy idén visszatérnek a képernyőre a csatorna sikerműsorai. A sokak által kedvelt Ázsia Expressz mellett a Sztárban Sztár is új évaddal jelentkezik. A nyolcadik szezon első adása 2022 tavaszán kerül adásba.

A zenés szórakoztató műsorban 12 magyar híresség száll harcba, hogy hétről hétre egy-egy újabb hazai vagy külföldi zenei legenda bőrébe bújva bizonyítsanak. 

A Sztárban Sztár 2022 zsűrije

Azt még egyelőre nem tudni, hogy ki az a 12 ismert ember, aki profi maszkmesterek, sminkesek, fodrászok és stylistok segítségével ringbe száll a Magyarország legsokoldalúbb előadója címért, arról azonban ma délután lehullt a lepel, kik fogják értékelni őket. 

A Sztárban Sztár első évadának zsűrije 2013 őszén.
A Sztárban Sztár első évadának zsűrije 2013 őszén.
Fotó: TV2/Sztárban Sztár

A zsűri felállása sokszor változott azóta, hogy a produkció 2013-ban elstartolt. Az alapfelállásban Liptai Claudia, Lakatos Márk, Majka és Hajós András mondott kritikákat, de olyan hírességek is megfordultak a zsűripult mögött egy-egy szezon erejéig, mint Havas Henrik vagy Stohl András.

kiss ramóna
Fotó: TV2/Sztárban Sztár

Idén ismét más hírességek öltik magukra az ítész szerepét. A készítők két tagot is lecseréltek: Köllő Babett 2020-ban vette át Liptai Claudia helyét, majd 2021-ben a Sztárban Sztár leszek! egyik mestereként láthattuk, azonban ezúttal nem vesz részt a produkcióban, helyette Lékai-Kiss Ramóna érkezik. Bereczki Zoltán szintén búcsúzik, őt a Mintaapák színésze, Makranczi Zalán váltja.

makranczi
Fotó: TV2/Sztárban Sztár

Bár a Sztárban Sztár annak idején Friderikusz Sándor műsorvezetésével indult, 2014-ben Till Attila vette át a házigazda szerepét. Ez idén sem lesz másként, Papp Szabi és Kökény Attila is visszatérnek, utóbbi 2020-ban csatlakozott a műsor zsűrijéhez.

Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra lánya

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán 2005 nyarán házasodtak össze, kislányuk 2007-ben jött a világra. Bereczki Zora 14 éves, édesanyja ámuldozik, a lánya mennyire másként gondolkodik, működik, mennyire más az ízlése, mennyire szabad és független, és mégis mennyire nagyon hasonlít rá.

Cover-fotó: TV2/Sztárban Sztár 7. évad

Ezt is szeretjük