Tatár Csillát szétphotoshopolt fotóján alig ismerni fel: "Ez nem én vagyok!"
Tatár Csilla fontos témára hívta fel a figyelmet a szétphotoshopolt fotójával.

tatar-csilla-kepe
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tatár Csilla részt vett a Gulyás Lídia által kitalált Instagram-kihívásban, melynek lényege, hogy ismert embereket mutasson be a FaceApp képszerkesztő program segítségével.

A műsorvezetőre a képén alig ismerni rá, az applikáció ugyanis az összes egyedi vonását megszüntette, és szétfilterezte az arcát. Azért osztotta meg a képet, hogy hangsúlyozza, minden nő természetesen a legszebb.

Tatár Csilla és a photoshop

Tatár Csilla a szétphotoshopolt fényképpel szerette volna megmutatni a követőinek, hogy sokszor nem a valóságot látják az Instagramon és a Facebookon, ami nagyon káros mindenkire nézve. 

„Ez nem én vagyok. Ez nem az én életem. Ha ezt látod, hazudok neked. De leginkább saját magamnak. Miért akarsz olyan lenni mint mindenki, ha lehetsz egyedi is? További egyéniségüket vesztett, kamu emberekért kattintsatok @szialidia oldalára! #kamuéletek #kamuemberek #egyéniségnélkül” - írta a képéhez.

Arccsontja teljesen más, mint az eredeti, a szája is nagyobbnak tűnik a fényképen, az arca pedig hibátlannak és tökéletesnek, akárcsak egy porcelánbaba. A kommentelők szívét azonnal elnyerte ezzel az őszinte poszttal, sokan írták, hogy imádják a természetességét.

„Nem szeretném ide ismert magyar nők neveit írni, de tudnék egy párat sorolni, hogy kire hasonlítasz ezen a képen. Ők a tucat emberek ezzel a Faceappos műalkotással. Imádom az egyediségedet és azt, hogy önmagadat adod vissza a fényképeiden.”

„Mindenki "szép" akar lenni, mintsem egyedi. Én teljesen melletted állok Csilla.”

„Ennél már csak az a durvább, amikor valaki a gyerekét is Faceappozza. Mert sajnos ilyen is van” - jegyezte meg egy kommentelő. 

Hevesi Kriszta photoshopolt arca

Hevesi Kriszta szerint egyfajta függőséggé válhat, ha minden képünket tökéletesre photoshopoljuk. Azzal, hogy önmagunk legszebb verzióját posztoljuk ki a közösségi oldalakra, nem csak a környezetünket, saját magunkat is becsapjuk, ez hosszú távon nagyon káros, önbizalom-romboló hatású. Ő is kipróbálta a programot, meglepően nézett ki a Photoshop után.

Cover-kép: MTI

Ezt is szeretjük