Hevesi Kriszta szétphotoshopolt arccal: egy tucatnő köszön vissza a fotóról

Hevesi Kriszta arcát a felismerhetetlenségig átalakították. Erős sminket, műszempillát és fogpaszta reklámba illő mosolyt varázsoltak neki.

Hevesi Kriszta photoshopolt arca
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A telefonos applikációk korában elég pár kattintás ahhoz, hogy bárkiből makulátlan mosolyú, hibátlan bőrű topmodell válhasson. Az sem gond, ha épp nem sminkeltünk, vagy nem mostunk hajat, a szűrők használatával szinte bármit megváltoztathatunk a külsőnkön.

Hevesi Kriszta szerint egyfajta függőséggé válhat, ha minden képünket tökéletesre photoshopoljuk. Azzal, hogy önmagunk legszebb verzióját posztoljuk ki a közösségi oldalakra, nem csak a környezetünket, saját magunkat is becsapjuk, ez hosszú távon nagyon káros, önbizalom-romboló hatású.

Hevesi Kriszta photoshopolt arca

A Fókusz stábja kedvéért ő maga is kipróbálta, hogy fest az arca, ha a FaceApp nevű telefonos szerkesztőprogram segítségével teljesen átalakul. Az Instagram-oldalán mutatta meg az eredményt, összevágta a természetes és manipulált képet.

A bal oldali fotón semmi utómunkát nem végeztek, a jobb oldalin viszont mintha más nő nézne vissza ránk: hatalmas műszempillák, fogpasztareklámba illő mosoly. 

Természetesen a követői nem hagyták szó nélkül az átalakulást, egybehangzó véleményük az volt, hogy semmi sem vetekszik a természetes szépségével. Szerintük a megszerkesztett képről pont a lényeg veszett el, az egyedi vonások helyett tucatnővé változott.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Nem Hevesi Kriszta volt az egyetlen híresség, akit a műsor szerkesztői átalakítottak. Járai Máté is beszállt a játékba. Ő a mindennapokban sosem használ arcátalakító filtereket, képein mindössze a fényekkel szokott játszani, mielőtt közzéteszi őket. 

járai-máté-1
Fotó: Instagram/Járai Máté

- Uh, hát ebben az a legszörnyűbb, hogy nekem nincs ilyen applikációm, ez nagyon menő! Ránézek erre a képre, és azt gondolom, hogy szívesen néznék ki így, de applikációk nélkül - hangzott a reakciója, miután megmutatták neki az átszerkesztett szelfijét. 

Várkonyi Andrea photoshopolt arca

Nem Hevesi Kriszta az egyetlen, aki megmutatta, milyen az arca, ha tökéletesre photoshopolják. Várkonyi Andrea is kipróbálta az FaceApp aplikációt.

Várkonyi Andira rá sem ismerni szétphotoshoppolt fotóján – Egy másik nő lett belőle

Várkonyi Andrea megmutatta, hogyan néz ki természetesen és agyon photoshoppolt fotóján.

Elolvasom
Ezt is szeretjük