Nyári Diát alig ismerni fel: szétphotoshopolt arcával Angelina Jolie-ra hasolít
Nyári Dia megmutatta, nem szabad hinni az Instagram-fotóknak, hiszen bárkiből lehet hollywoodi díva pár kattintással.

nyári-dia-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Több mint tíz éve annak, hogy Nyári Diát először láthattuk az RTL Klub képernyőjén. 18 esztendős volt, amikor megkapta a Barátok közt Holman Hannájának szerepét, a nézők szívébe vadóc, gördeszkás tinilányként lopta be magát.

Az elmúlt bő évtized alatt rengeteget változott az élete: 2016-ban rátalált a nagy szerelem, ekkor ismerkedett meg férjével, a sportriporter Kovács Dániellel. Egy évvel később Párizsban eljegyezték egymást, 2020 júliusában pedig már szülőkként álltak oltár elé, kisfiuk, Zéti 2017-ben jött a világra.

Nyári Dia szétphotoshopolt arccal

A színésznő mindeközben az Instagramon is nagyon népszerű lett, több mint 170 ezren kíváncsiak a posztjaira, ezzel a számmal véleményvezérnek számít. Tudja, hogy hatalmas felelősséggel jár mindez, hiszen azokkal a fotókkal, amiket megoszt, rengeteg fiatal lányra gyakorol hatást. Ennek jegyében mutatta meg, milyen az arca szétphotoshopolva és természetesen.

nyári-1
Fotó: Instagram/Nyári Dia

Míg a bal oldali felvételen a különböző telefonos applikációknak köszönhetően négyszeresére növelte az ajkai vastagságát, lekicsinyítette az orrát, és tükörsimára varázsolta a bőrét, a jobb oldalon látható felvételhez hozzá sem nyúlt. Ezzel demonstrálta a követőinek, hogy nem szabad mindig elhinniük azt, amit az Instagramon látnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

"Nem baj ám, ha nincs Angelina Jolie szád, ha nem világít úgy szemed, mint Bellának a Twilight-ban, ha nincs olyan arcbőröd, mint a baba popsi, és tökéletes kis fitos nózid. Nem baj, mert ezek összessége nem a valóság.

Ez csak egy Insta-filter, kezeld is úgy, de vajon tudjuk? Mennyire vannak ránk káros hatással ezek a tökéletes filterek, és “tökéletes” Insta-életek?

Lehet-e hinni annak, amit látunk, vagy minden óriás mosoly mögött ott a csalódottság, keserűség… Ugye azért nem?!" - fogalmazott a bejegyzésben, ami nagy sikert aratott a kommentelők körében.

Volt, aki megköszönte neki a leírtakat, mások azért dicsérték, hogy végre van valaki, aki nem áll be a sorba, és nem olyan képet fest magáról, ami nem fedi a valóságot. Nem véletlen, hogy díjazzák az őszinteségét, hiszen életének nem csak a szép és tökéletes oldalát mutatja meg a közösségi oldalán, ezért sok édesanya tud vele azonosulni. Például azt is megosztotta, amikor kisfia, Zéti éppen egy pocsolyában pancsolt.

Témába vág az is, milyen szereppel tér vissza az RTL Klub képernyőjére 2022. január 31-én a Hotel Margaret című napi sorozatban. Egy influenszert alakít, aki mindent megtesz a népszerűségért és a lájkokért. A színésznő élvezte, hogy a Betty Queen nevű karakter merőben más azoktól a figuráktól, amelyeket eddig alakított. 

  Tóth Andi és hazai sztárok smink nélkül

Képes összeállításunkban mutatjuk, mekkora a különbség Tóth Andi kisminkelt és natúr arca között, továbbá a Dancing with the Stars második évadának több szereplőjét is megnézheted festetlenül.

Ezt is szeretjük