Tatár Csilla 2 hetes kislánya tüneményes kisbaba - Mimi Elza mosolygós és nyugodt

Tatár Csilla kislánya, Mimi Elza nyugodt, mosolygós baba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tatár Csilla április 20-án adott életet második gyermekének. A kislány 3650 grammal és 53 centivel jött világra. A Mimi Elza nevet kapta, amit csak a szülés után árult el, hiába faggatták sokan előtte, a műsorvezető azt szerette volna, hogy a csöppség hallja elsőként a nevét, csak utána mindenki más. 

A Mimit én választottam, az Elzát pedig Balázs - mondta a Story magazinnak, amelynek arról is mesélt, Milán hogyan fogadta a kis testvérét.  

Tatár Csilla kislánya, Mimi Elza

Bár szigorú óvintézkedések közepette, de a férje is Tatár Csillával lehetett a szülőszobában, és hála a kórházban dolgozóknak, semmit nem vettek észre a járványügyi intézkedésekből, a kislány ugyanott és ugyanannál a szülészorvosnál született, ahol négy és fél évvel korábban Milán is. A kisfiú négy kilóval és 57 centivel annak idején elakadt a szülőcsatornában, de a kishúga könnyedén jött világra a természetes szülés során. 

tatar-csilla2
Fotó: TV2

Tatár Csilla azt mondta a napilapnak, a kislánya olyan nyugodt, mint amilyen körülmények között született. 

- Milán épp olyan, mint amilyennek egy kisfiút megálmodtam. Vehemens, gyors, vicces, okos, mindent szeret az irányítása alatt tartani.

Mimi Elza hozzá képest egy kis Buddha.

Sokáig csak álmodni mertem róla, hogy létezik ilyen csecsemő, de immár valóság: eszik, alszik és mosolyog. Fantasztikus, milyen kiegyensúlyozott. Olyan, mint egy lágy, tavaszi szellő. Szerencsére Milán roppant cuki vele, élvezi, hogy ő a nagy tesó - árulta el a 36 éves sztár. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Milán nagyon toleráns a húgával, ahol tud, segít a szüleinek, egyedül a takaróján nem hajlandó osztozni. Annak ellenére, hogy hónapok óta nincs óvoda, nem találkozhat az ovistársaival, nem mehet a játszótérre, jól elvan otthon, a szülei pedig külön figyelnek arra, a testvére érkezése miatt ne érezze úgy, hogy háttérbe szorul. 

tatar-csilla3
Fotó: TV2

Tatár Csillának a férje nagy segítségére van. Balázs immár négygyerekes apuka, az előző házasságában is született egy fia és egy lánya.  

- Rengeteget segít a kicsi körül. Jelenleg itthon dolgozik, ami kétszer annyi munkával jár, mint normál esetben. Fürdeti Milánt, ápolja a lányunk köldökcsonkját, van, hogy az ebédet is ő főzi, hogy én Mimivel és Milánnal foglalkozhassak. Összeteszem érte a két kezem… - vallotta be a tévés. 

Győrfi Pál lányai

Győrfi Pál négygyerekes édesapa: első házasságában született fia, Dani már felnőtt, 23 éves, megvan a saját élete, míg második feleségétől, Adrienntől született három gyermeke még kisiskolás, illetve óvodás. Ádám 2009-ben, Alíz 2011-ben, Lilla 2013-ban látta meg a napvilágot. Képes összeállításunkban megnézheted az OMSZ szóvivőjének lányait, akik olyan szépek, mint az édesanyjuk. 

Ezt is szeretjük