Lilu fiai ritka közös fotón: így sétálgatnak kézen fogva Szentendrén
Lilu két fia, Félix és Dávid kézen fogva sétálgattak a műsorvezető lakóhelyén, Szentendrén.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lilu 2018 novemberében jelentette be, hogy újra kisbabát vár, a kilencéves Dávid testvérkét kap. Második gyermeke is fiú lett, Félix 2019. április 16-án született meg.

Másfél héttel ezelőtt ünnepelték a fiúcska első születésnapját. Megadták a módját, még ha az önkéntes karanténban nem is tudott együtt ünnepelni az egész család. 

Lilu fiai közös fotón

Lilu a gyerekeit óvja a nagy nyilvánosságtól, nem szokott olyan képeket posztolni, amik szemből készültek. A kis Félix arcocskáját sem láttuk még. 

A szülinapján készült képek alapján csak azt tudni róla, hogy már egyedül tipeg, és szeret takarítani, ugyanis nagyon örült az ajándékba kapott partvisoknak. 

Félixről és a 2009 augusztusában született Dávidról közös fotót még ritkábban látni, mint külön-külön. Az RTL Klub műsorvezetője most kivételesen kitett egy nagyon aranyos képet: a nyáron 11 éves nagyfiú egyéves kisöccsével kézen fogva sétál Szentendrén, ahol a család él. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mintha álmodnám...még mindig....💚🧡❤💛💙💜❤

Lilu🌴 (@lilugram) által megosztott bejegyzés,

Lilu 2004-ben, A rettegés foka című műsor forgatásán ismerkedett meg, és esett szerelembe Árva László operatőrrel, akivel nem sokkal később össze is házasodtak. 2015 januárjában kiderült, hogy a házasságuk válságba került. Mindent megtettek azért, hogy a kapcsolatukat megmentsék, és végül sikerrel jártak, az újonnan megtalált boldogságot egy második gyermek érkezésével koronázták meg. 

Horváth Éva kisfia, Kristóf

Horváth Éva 2017 májusában hozta világra kisfiát. Még Kristóf születése előtt eldöntötte, hogy búcsút int a lakótelepi életnek, mert gyermekét kertes házban szeretné felnevelni. Párjával 2018-ban el is költöztek a zöldövezetbe. Az önkéntes karanténban most számos előnyét élvezik annak, hogy 1500 négyzetméteres, saját kertjük van.

Ezt is szeretjük