Horváth Éva kertészkedő kisfia irtó cuki – A 3 éves Kristóftól elolvadtunk

Horváth Éva és kisfia most számos előnyét élvezi annak, hogy kertes házba költöztek.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Horváth Éva 2017-ben, anyák napján tudatta a nagy nyilvánossággal, hogy világra jött a kisfia. Még Kristóf születése előtt eldöntötte, hogy búcsút int a lakótelepi életnek, mert gyermekét kertes házban szeretné felnevelni. Párjával 2018-ban el is költöztek a zöldövezetbe.

A műsorvezető már tavaly nyáron is büszkén mutatta meg közösségi oldalain, mi minden termett a kertjében: cukkini, kukorica, paradicsom, saláta és különféle gyümölcsök. Kisfia is imád a veteményesben segédkezni, főleg locsolni.

Az önkéntes karanténban most számos előnyét élvezik annak, hogy 1500 négyzetméteres, saját kertjük van: nem kell a négy fal között tölteniük a napokat, és Kristóf sokat játszhat a szabad levegőn, ráadásul még a kertészkedésbe is besegít.

A 2020. április 24-én, 14 órakor induló élő streamben Horváth Éva is mesél virtuális rendezvényünk, az Out of the Box pénteki részében Szily Nórának arról, hogyan éli meg anyaként a hetek óta tartó összezártságot gyermekével, családjával, hogyan és miben változott az élete a világjárvány miatt. Rajta kívül Peller Anna színésznő, műsorvezető és Sákovics Dia pszichológus, a Dívány.hu főszerkesztő-helyettese mondja el tapasztalatait, elakadásait, ötleteit - őszintén, akár az önkritikát sem mellőzve. Ha kíváncsi vagy a beszélgetésre, holnap délután 2-kor nézz be a Feminára!

Képes összeállításunkban cuki fotókat láthatsz Horváth Éva kisfiáról, az enni való Kristófról.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Az Out of the Box eseményeiről a Facebook-oldalukon tájékozódhatsz, a korábbi beszélgetéseket pedig ezen a Youtube-csatornán tekintheted meg. Kövesd az Out of the Box adásait, és ha nem hagynál ki egy részt sem, iratkozz fel!
Ezt is szeretjük