A Karthago énekese 40 év után veszi el rajongóját: Yvett a színpadról szúrta ki Takáts Tamást

A sors is úgy akarta, hogy Takáts Tamás és Yvett szerelme beteljesüljön.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak, akik azt feltételezik, a sorsszerű egymásra találás pusztán a hollywoodi filmek képkockáin létezik, Takáts Tamás szerelmének története rácáfol a kétkedőkre. 

A Karthago zenekar alapítójaként hatalmas népszerűségnek örvendett a ’80-as években, együttesével sorra telt házas koncerteket adott, és fergeteges bulikat csinált. Ám arra nem számított, hogy az egyik ilyen fellépés végleg megpecsételi az életét.

Takáts Tamás és leendő felesége

A Vár Klub a ’60-as évektől kezdve az egyik legfelkapottabb szórakozóhely volt a fiatalok körében, olyan népszerű zenészek szórakoztatták a közönséget hétről hétre, mint az Omega vagy az Illés. Takáts Tamásék 1979-ben léptek fel a helyen, itt szúrta ki őt Yvett.

 A csinos rajongónak megakadt a szeme a jóképű rockénekesen, ám először nem merte megszólítani, barátnőjét kérte meg, hogy menjen oda hozzá. 

- Fent álltam a színpadon, ő meglátott engem, és azt mondta, végre egy jóképű rocksztár, úgyhogy rám küldte a barátnőjét - mesélte a 63 éves énekes a Tények Pluszban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Neki is azonnal megtetszett a fekete hajú lány, első találkozásuk után kisvártatva összejöttek. Kapcsolatuk ekkor mindössze egy évig tartott. Úgy tűnt, teljesen elváltak útjaik, mindketten családot alapítottak, ám házasságaik felbomlottak. Majd több mint harminc évvel később ismét egymásba botlottak.

- Azt mondtam magamnak, milyen jó lenne egy olyan nő az életembe, aki ismer engem. Egyszer csak ő jött velem szembe az utcán. Teljesen összejött a dolog, azóta pedig a kapcsolatunk egy diadalmenet.

Negyven év ismeretség után most beteljesülni látszik a kapcsolatuk, hiszen Takáts Tamás és Yvett hamarosan kimondják egymásnak a boldogító igent.

Pataky Attila és felesége

Pataky Attila és felesége, Orsi már tíz éve ismerik egymást, egy EDDA-koncerten találkoztak. Először csak barátok voltak, olyan is megesett, hogy az énekes Orsinak öntötte ki a szívét szerelmi csalódásai után, aztán egyre közelebb kerültek egymáshoz, és végül szerelembe estek.

Ezt is szeretjük