Távozik a TV2 műsorvezetője: ezért vált csatornát a Tények híradósa, Takács Bence
Takács Bence a Mokka, majd a Tények műsorvezetője július 1-jétől a HírTV csapatának tagja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Takács Bencét az elmúlt 15 évben főként hírműsorok arcaként ismerhettük meg: 2004-ben a Duna TV sportriportereként kezdte televíziós pályafutását, 2008 és 2012 között az EchoTV-nél dolgozott, majd a köztévé munkatársa lett. 

2018-ig az M1 Híradójának, illetve az M5 csatorna Miért?, Kulturális Híradó és az Esti kérdés című műsorának műsorvezetője volt.

Takács Bence távozik a TV2-től

2019-ben lett a TV2 munkatársa, az év májusában a Mokka műsorvezetőjeként mutatkozott be, majd 2020-tól a Tények híradósaként köszöntötte a nézőket. 2021. július elsejével búcsút int a TV2-nek, és a HírTV csapatát erősíti, a Híradóban fogja tájékoztatni a nézőket.

takacs-bence
Fotó: TV2

- Mindig is közel állt hozzám az emberek tájékoztatása és a hírtelevíziózás. Az elmúlt években is főként ilyen szerepben találkozhattak velem a nézők. Hálával tartozom a TV2-nek, hogy a Tények csapatát erősíthettem, de ugyanakkor megtisztelőnek tartottam Magyarország első hírcsatornájának az ajánlatát, amelyre minden műsorvezető büszkén mondana igent. A klasszikus hírműfaj az, ahol igazán elememben érzem magamat, és nagyon várom már a közös munkát - árulta el Takács Bence.

A cikk az ajánló után folytatódik

A budapesti születésű műsorvezető a Mondj Te is egy verset Kulturális Egyesület alapító-elnöke, az egyetlen MMA (Magyar Művészeti Akadémia) -ösztöndíjas mint versmondó. Tanít is, a Károli Gáspár Református Egyetemen és a Metropolitan Egyetemen, illetve osztályvezető tanár a TV2 Akadémián.

Örömmel tölt el bennünket, hogy Takács Bence személyében egy tapasztalt és hiteles műsorvezető csatlakozik képernyőseinkhez. Biztosak vagyunk benne, hogy nézőinket maximális felkészültséggel és informatívan fogja tájékoztatni hírműsorainkban. Ezúton is üdvözlöm őt a stábunkban, és kívánom neki, hogy érezze jól magát az új televíziós „otthonában” - nyilatkozta Gajdics Ottó, a HírTV tartalmi igazgatója.

Kumin Viktória híradós egykor és ma

Kumin Viktóriára a TV2 Jó reggelt, Magyarország című műsora és a Duna TV után 2005-ben az RTL Klub híradósa lett, és a XXI. században is láthatták a nézők. A csatorna 2011 novemberében vált meg tőle. Kumin Viktória férje, dr. Kumin Ferenc 2020 májusa óta Magyarország londoni nagykövete, így a család Angliában él. 

Ezt is szeretjük