Szurdi Miklós párja 40 évvel fiatalabb – Egy színésznőbe szeretett bele
Szurdi Miklós jóval fiatalabb párjával akár gyereket is vállalna.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szurdi Miklós nagy szerelmeit mind a munkájához kötődően ismerte meg. A 68 éves sztár háromszor vált el, de feleségeivel legendásan jó viszonyt ápol. Első felesége Gór Nagy Mária színésznő, a második Appel Edit vágó, a harmadik Xantus Barbara színésznő – mindegyikük két gyermekkel ajándékozta meg a rendezőt, aki ma már négyszeres nagyapa. Jelenlegi párja egy negyven évvel fiatalabb színésznő, akivel akár újabb gyermeket vállalna – árulta el a Best magazinnak.

- Tervezni épp nem tervezünk, de ha egyszer azt gondolja majd, hogy szeretne, akkor nem leszek ellene. Biztos, hogy tudnék még pelenkázni – mondta a hetilapnak.

- Mindig színésznőkbe szerettem bele – Edit a kivétel, aki diplomás vágó volt. Nem vagyok olyan csapodár, mint hiszik. Hűséges típus vagyok, emberekhez, elvekhez, barátokhoz, szerelmekhez, családhoz egyaránt. De tudomásul kell venni, hogy a szerelem elmúlik, és az bizony fáj. Én is megtapasztaltam. Most is szerelmes vagyok egy szép és nagyon klassz emberbe, aki színésznő. A hátralévő időmet ebben a szerelemben szeretném leélni – ezt a Hot!-nak mesélte februárban.

szurdi-miklos
Fotó: MTI/Mohai Balázs

A magazin olvasóinak arról is beszélt, hogy egy-egy családi ünnepségen legalább harmincan ülnek az asztal körül: az első feleségével nagyon jó a viszonyuk, a második nejével kicsit távolabbi, a harmadikkal napi kapcsolatban vannak. Arra is nagyon büszke, hogy a hat gyermeke úgy szereti egymást, mintha édestestvérek lennének.

Tamás fia producer, három lánya született, András rendez és animációs filmeket készít, neki egy kislánya van. István fia sokáig sportújságíró volt, aztán üzletember lett, Judit lánya látványtervező. Panka másodszorra jelentkezik filmrendező szakra, de verseket is ír, legkisebb gyermeke, a 15 éves Balázs szintén érdeklődik a film és a színház iránt, de még nem döntötte el, mi szeretne lenni.

Ezt is szeretjük