Szulák Andrea súlyára durva megjegyzést tett egy tévés: így vágott vissza

Szulák Andrea nyomdafestéket nem tűrő módon reagált a kritikákra.

szulak-andrea-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A televíziós szakma külső szemmel csillogó pályának tűnhet: a műsorvezető hatalmas mosollyal az arcán, tökéletes sminkkel, az utolsó hajszálig beállított frizurával, gyönyörű ruhákban köszönti a nézőket. Ám a csillámpor mögött olykor megbújik a kegyetlenség, amelyet sok tévés nagyágyú a saját bőrén tapasztalt meg.

Szulák Andrea is egy közülük. A pályáját először külföldön zenészként, majd filmszínésznőként kezdte, 1998-ban a TV2 csatornáján szerepelhetett Vágó István oldalán a Ki vagyok én? című vetélkedőben. Ezt követően az Activity Show háziasszonya lett, majd évekig a saját nevével fémjelzett talk-show-kat vezette.

Szulák Andrea súlyát kritizálták

Lilu YouTube-csatornáján idézte fel pályafutása kezdetét. Debütálása idején a műsorkészítők mindenáron meg akarták változtatni a külsejét, sőt akadtak olyanok is, akik a súlyára tettek durva megjegyzéseket.

- Jöttek a különféle változtatási szándékok innen-onnan. „Figyelj, most vagy fogyjál le, vagy hízzál meg, de ez a köztes állapot nem jó!” - mondta ezt nekem egyszer egy tévés ember. Ezt az alkatot nem tudták hova bekategorizálni. Azt akarták, hogy vagy legyek olyan, mint a padödős lányok, vagy legyek olyan, mint Zoltán Erika, de ez így a kettő között pont nem jó - mesélte a Makeup/Down vendégeként.

Ám ő soha nem hajtott fejet a kritizálói előtt, saját bevallása szerint nyomdafestéket nem tűrő választ adott erre a beszólásra, és esze ágában sem volt megfelelni az elvárásoknak.

- Soha nem volt meg bennem a vágy, hogy másmilyen legyek, mint amilyen vagyok (…) A pályám elején mindenféle indokokkal próbáltak átformálni, és de jó, hogy nem hagytam, hiszen ezek pont a lényeget veszik ki az emberből. Én ilyen vagyok, tessék ezt használni.

Ne akarjanak belőlem Júliát faragni, ha én a Dajkára vagyok alkalmas. 

Szulák Andrea lánya

Bár a színésznő nem híve annak, hogy úton-útfélen mutogassa lánya fotóit a közösségi médiában, időnként meglepi követőit egy anya-lánya képpel. Az egyik legutóbbi felvétel nem csak arról árulkodik, hogy Rozina a színésznő kiköpött mása, az is szembetűnő, hogy a kamasz egyre nőiesebb.

Cover-fotó: STORY4

Ezt is szeretjük