Szulák Andrea kígyóbőrmintás ruhában keltett feltűnést: a dekoltázsa is vonzotta a tekinteteket
Szulák Andrea látványos ruhát választott a Show & Game produkciós cég 20. születésnapi rendezvényére.

szulak-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szulák Andrea hazánk egyik legnépszerűbb, legkedveltebb énekesnője és színésznője, aki karrierjét a nyolcvanas években tánczenészként kezdte, és külföldön is kipróbálta magát. 

Debütáló szólólemeze, a Nem harap a néni 1993-ban jelent meg, szerepelt játék- és tévéfilmekben, az 1995-ös Űrgammákban pedig ő volt a Kancellár. 1998-ban a TV2-nél kapott műsort, a Ki vagyok én? című produkció háziasszonya lett, ezt követően több tévés produkció műsorvezetőjeként láthattuk.  

Szulák Andrea kígyóbőrmintás ruhában

Szulák Andrea 58 évesen egyszerre stílusos és dögös, rajongói mindig is kedvelték nőies, mégis vagány stílusát. Amikor a Show & Game produkciós cég 20. születésnapi rendezvényén egy mélyen dekoltált kígyóbőrmintás ruhában jelent meg, minden szem rászegeződött. 

Szulák Andrea ilyen dögös volt a rendezvényen.
Szulák Andrea ilyen dögös volt a rendezvényen.
Fotó: Kaszner Nikolett

A látványos ruhához klasszikus sminket és kimondottan sok kiegészítőt párosított, a kezén számos karkötőt, illetve gyűrűt viselt. 

Az eseményen tiszteletét tette egy másik népszerű műsorvezető is, Tatár Csilla, aki az utóbbi időben csak ritkán jelenik meg sztárokat felvonultató rendezvényen. 

Tatár Csilla is nagyon csinos volt.
Tatár Csilla is nagyon csinos volt.
Fotó: Kaszner Nikolett

A 39 éves sztár egy pasztell-lila szettben jelent meg, ami kimondottan jól passzolt a bőre és haja árnyalatához. 

Szulák Andrea lánya, Rozina

Szulák Andrea lánya, a 15 éves Rozina külsőre nagyon hasonlít az anyukájára, ám belsőre egészen más. A színésznő-énekesnő fiatalon külföldön dolgozott tánczenészként, ebben részben lánya is követné: szeretné megtapasztalni, milyen külföldön boldogulni.  

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük